آخرين پست های سایت

بازگشت   فوروم ایران آمریکا > ورود به تالار سیاسی > ایران > خبر سیاسی

پاسخ
    نمایش ها: 509 - پاسخ ها: 3  
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 06-14-2009, 03:47 AM   #1
حاجی جفرسون

حاجی جفرسون's Avatar

تشکرها: 1,191
در 2,360 پست 5,700 بار تشکر شده
Points: 21,167, Level: 91 Points: 21,167, Level: 91 Points: 21,167, Level: 91
Activity: 35%
Activity: 35% Activity: 35% Activity: 35%
Arrow رسایی چهار ماه قبل گفته بود که احمدی نژاد 23 میلیون رای می آورد.

ابوالفضل فاتح- روز پنجشنبـه جلسـات مكـرر و پيـوسته‌اي با حضور جناب آقاي موسوي برگزار شد. بحـث اصلـي، پيـرامـون تمهيـداتـي بـود كـه بـايـد بـراي انتخـابـات انـديشيـده مـي‌شد. گزارش‌هاي مكرري به دوستان رسيده بود كه نگراني‌هايي را از روند برگزاري انتخابات دامـن مـي‌زد. مـوضـوع نظـارت بـر صندوق‌ها از موضوعات بسيار جدي بود كه دغدغه‌ كميته‌ صيانت از آرا شده بود.
مهندس موسوي جمعي از دوستان را انتخاب كرد كه به شكل مجزا و متمركز مسائل حساس روز انتخابات را دنبال كنند. سيستم پيامك از سوي مخابرات قطع شده بود.
قـرار شـد مهنـدس مـوسـوي در يكـي از مسـاجـد جنوب شهر راي خود را به صندوق بريزد. اين مسجد، مسجد جامع ارشاد در شهر ري بود. حدود 11 شب خبر زمان و مكان راي‌ريزي مهندس موسوي بر روي سايت قلم قرار گرفت.
صبح كه به مسجد جامع ارشاد رفتم، جمع بسيار زيادي از خبرنگاران در اين مسجد اجتماع كرده بودند. آقاي مهندس موسوي به اتفاق خانم رهنورد راي خود را به صندوق انداختند و براي صحبت كوتاهي، پشت تريبون مسجد قرار گرفت. داشت مي‌گفت كه ما امشب بيداريم كه ميكروفن قطع شد.
بـلافـاصلـه بـه ستـاد بـرگشتيـم. مهندس موسوي از نزديك روند راي‌گيري را دنبال مـي‌كـرد. گـزارش‌هـاي پـي‌در پـي از صنـدوق‌هاي اخذ راي در سراسر كشور، حاكي از استقبـال كـم‌نظيـر مـردم بـود. عمـده‌ گـزارش‌هـا جهت را‌ي‌گيري را به سمت مهندس موسوي نشان مي‌داد.
هنـوز ساعتي از راي‌گيري نگذشته بود كه خبرگزاري‌ها و رسانه‌هاي طرفدار دولت، پيـروزي آقـاي احمدي‌نژاد را اعلام كردند اما گزارش‌ها به ما اطمينان مي‌داد كه ما با فاصله زياد، رتبه‌ نخست را در اختيار خواهيم داشت.
خوشحالي زايدالوصفي بر دوستان حاكم شده بود. گزارشي از كميته‌ صيانت از آراء ارائـه شـد. بسيـاري از حـوزه‌هـا از كندي اخذ راي، كمبود تعرفه و مانع‌تراشي در مسير ناظران شكايت داشتند، با اين همه تركيب آراي اعلامي قويا به نفع مهندس بود.
مهنـدس مـوسـوي در تمـاس مكرر با سران دو قوه‌ مقننه و قضاييه، دادستان و دفتر مقام معظم رهبري، نگراني‌هاي مطروحه پيرامون روند اخذ آراء را منتقل كرد.
لحظـه‌بـه لحظـه شكـايـت‌هـا بيشتـر مـي‌شـد. در بسياري از حوزه‌‌ها تعرفه‌ها پايان يـافتـه‌بود. اما اصلاح جدي صورت نمي‌گرفت. همه‌به نتيجه رسيده بوديم كه اين يك اقـدام بـرنـامـه‌ريـزي شـده از سـوي بـرگـزاركننـدگـان است. آنها به وضوح تمايلي براي رسـانـدن تعـرفـه، تمـديـد وقـت و تسريع در اخذ آراء نشان نمي‌دادند. گفته مي‌شد كه بعضـي از شعبـه‌هـا از سـاعـت 4 بعـد‌از ظهر تعطيل شده است. گرچه ساعت به ساعت انتخابات تا 10 شب تمديد شد اما پيش از آن بسياري از شعبه‌ها تعطيل شده بود و حتي برخي از مردم كه در صف حاضر بودند، بدون دادن راي بازگشته بودند.
حدود 4 بعد‌از ظهر كسي به مهندس موسوي گفته بود كه عده‌اي به اين جمع‌بندي رسيـده‌انـد كـه انتخـابـات را 19 بـه 14 بـه نفـع احمـدي‌نـژاد اعلام نمايند. مهندس اين موضوع را به مسوولين منتقل كرد. حدود ساعت 6 بعد‌ازظهر مهندس موسوي نامه‌اي به مقام معظم رهبري نوشت و مداخله‌ي ايشان را براي تصحيح روند انتخابات، تقاضا كـرد. حـدود سـاعـت 10 شـب خبـرهايي رسيد كه عده‌اي مي‌خواهند انتخابات را به نفع آقـاي احمـدي‌نـژاد بـه پايان برسانند، حال آنكه هنوز شمارش آراء به شكل سراسري آغاز نشده بود. مهندس موسوي يك مصاحبه مطبوعاتي فوري برگزار كرد و با اشاره به تخلفات انتخاباتي صورت گرفته نسبت به روند شمارش آراء به شدت هشدار داد.
حدود 11 شب مهندس موسوي نامه‌اي سري به مقام معظم رهبري نوشت، اين نامه را به صورت دستي به بيت مقام معظم رهبري بردم و آن را تحويل آقاي وحيد دادم. چند دقيقـه‌اي هـم بـا هـم صحبـت كـرديـم از فحـواي صحبت‌هاي ايشان دريافتم كه بايد انتخـابـات را تمـام شـده تلقـي كنـم. او مـي‌گفـت براي چگونگي اعلام شمارش آراء به وزارت كشـور تـذكـر داده اسـت امـا تـركيـب نهـايـي آراء را يـك مـرحلـه‌اي به نفع آقاي احمدي‌نژاد مي‌دانست. به ايشان گفتم تمام گزارشات، مشاهدات عيني و ارزيابي‌هاي منطقي و علمي ما كاملا عكس آن چيزي است كه دارد اعلام مي‌شود.
پـس از تحـويـل نـامه به محل استقرار مهندس موسوي برگشتم همه دوستان جمع بودند. مهندس موضوع را با يكايك دوستان در ميان گذاشت و طلب مشورت كرد. همه بهت‌زده بودند. هيچ‌كس چنان نتيجه‌اي را باور نداشت، هيچ گزارشي هم بر آن مبنا از سوي بازرسان ستاد دريافت نشده بود.
با آقاي حميد رسايي صحبت مي‌كنم. 4 ماه پيش به من گفته بود آقاي احمدي‌نژاد 23 ميليون راي خواهد آورد. راي 22 ميليوني آقاي خاتمي وتو خواهد شد. موسوي نيز حـدود 10 مـيـليون راي خواهد داشت. من هوش و ذكاوت او را نداشتم. ديشب به خاطر پيشگويي‌اش به او تبريك گفتم.
صبح مجددا جلسه‌ دوستان تشكيل شد و تحليلي از شرايط ارائه شد به نزد مهندس موسوي رفتيم. با همان آرامش و نجابت هميشگي نشسته بود. انسان‌هاي بزرگ با اين مـصـائـب خـم نـمـي‌شـونـد. او مي‌گفت حالا بيشتر از هميشه مطمئن شدم كه چرا بايد مـي‌آمـدم. بـيـانـيـه‌اي را كـه نوشته بود براي دوستان قرائت كرد. مهندس مي‌گفت من هيچ‌گاه صدايم را بلند نكردم اما اين تكليف شرعي است كه وقتي ظلمي مي‌شود، حرفم را بـزنـم; مـن نـيـامده بودم تا براي خود قبايي بدوزم اما مردم حقي به گردن من دارند و نسبت به پي‌گيري امانتشان حساس هستند و من نمي‌توانم كوتاه بيايم.
تـلـفـن پـيـوسـتـه زنـگ مي‌خورد. هيچ‌كس نيست كه حيرت‌زده نباشد، بعضي‌گريه مـي‌كـنند، بعضي فرياد مي‌زنند، بعضي افسرده شدند، بعضي نگرانند. خودم هم كه به چـهـره‌ي مـهـنـدس نـگـاه مـي‌كـنـم، شـرمـم مـي‌آيـد و بـعضي وقت‌ها گريه‌ام مي‌گيرد. نـمـي‌تـوانـم بـپـذيـرم، توجيه نمي‌شوم. بعضي وقت‌ها زنده به گور مي‌شوي. من هرگز تصوير موسوي را از لوح دلم پاك نخواهم كرد. به خدا پناه مي‌برم.
مهنـدس موسوي پس از جمع‌بندي ديدگاه‌ها گفت: انتخابات حق مردم است، من نمي‌توانم از حق مردم بگذرم و تا آخر خواهم ايستاد و تا تصحيح اين دروغ، مسايل را با مردم در ميان خواهم گذاشت.
بـه روزنـامـه‌هـا دستـور داده شـده بـود كـه هيـچ يـك حـق نـدارند كه تيتري مبني بر پيـش‌بينـي آراء بـزننـد. كلمـه سبـز كـه تيتـري در ايـن راستـا را پيش‌بيني كرده بود در چـاپخـانـه متـوقـف و مجبور به تغيير تيتر شد. با اين حال خبر مي‌رسيد كه روزنامه‌هاي ايـران و كيهـان مـي‌خـواهنـد تيتـر پيـروزي آقاي احمدي‌نژاد را بزنند. ايرنا و فارس هم اعلام پيروزي آقاي احمدي‌نژاد را كرده بودند.
حـدود 2 نيمـه شـب بـود كـه مهنـدس جلسـه را تـرك كـرد. دوستـان بـا هـم مشورت مـي‌كـردنـد و هـر كـدام در جسـت‌وجوي راه حلي بودند اما فاصله و نسبت آراء مطروحه وزارت كشـور از چنـان شكـافي برخوردار بود كه به روشني فرياد مي‌زد آنها نخواسته‌اند هيچ جايي براي تجديد نظر و اعتراض باقي بگذارند.
حـدود 4 صبح با خبر شدم كه تنش‌هاي پراكنده‌اي حول ستاد مركزي شكل گرفته اسـت و به جلوي ستاد گاز اشك‌آور انداخته بودند. نزديك صبح در خيابان كساني بوق مي‌زدند و شادماني خود را از نتايج آراء ابراز مي‌داشتند.

http://kalemehsabz.com/1388/3/24/Kal...ge/3/Index.htm
این کاربر از حاجی جفرسون بخاطر ارسال این پست تشکر کرده است :
قدیمی 06-14-2009, 10:27 AM   #2
alisosho

alisosho's Avatar

تشکرها: 2,233
در 1,213 پست 2,615 بار تشکر شده
Points: 11,064, Level: 69 Points: 11,064, Level: 69 Points: 11,064, Level: 69
Activity: 99%
Activity: 99% Activity: 99% Activity: 99%
پیش فرض پاسخ : رسایی چهار ماه قبل گفته بود که احمدی نژاد 23 میلیون رای می آورد.

قابل توجه دوستان :اقاي رسايي يكي از متفكرين حامي اقاي احمدي نژاد در مجلس ميباشند و هم شاگرد اقاي مصباح يزدي ،همان شخصي هستند كه حدود يك ماه پيش در يك مناظره فرموده بودند كه بايد از خميني و مطهري عبور كنيم ...
دوستان براي اينكه شاعبه اي در مورد اقاي رسايي پيش نياد و من هم مديون به دين سياسي ايشان نشوم كافيست نام اين شخص و استاد معظم له ايشان (رسايي و مصباح يزدي)را در گوگل سرچ كنيد تا بيشتر به اينده نگري و ريشه پيشبيني هاي اين مراد و مريد پي ببريد.
قدیمی 06-14-2009, 03:38 PM   #3
حاجی جفرسون

حاجی جفرسون's Avatar

تشکرها: 1,191
در 2,360 پست 5,700 بار تشکر شده
Points: 21,167, Level: 91 Points: 21,167, Level: 91 Points: 21,167, Level: 91
Activity: 35%
Activity: 35% Activity: 35% Activity: 35%

نظر من اینست که یا زنگیه زنگی یا رومیه رومی. خوب الان که منش و روش خط امام و اندیشه مطهری و بهشتی نیست. چرا واقعیت را نمی گویند و لاپوشانی می کنند. اینکه یک نفر حقیقت را هرچند برخلاف میل ما واضح و روشن مطرح می کند که خوب است چون حساب خود و طرف مقابل را بهتر می دانیم.
بنظرم باید وقایعی که در اینده رخ می دهد را در روزنامه کیهان و صبح صادق و نشریه پرتو بخوانیم. نیازی به هوشمندی سیاسی نیست. ایران جزیره مجزای علم سیاست است و حقیقت آینده را باید در مقاله های نشریه های فوق جستجو کرد. بدون شک و بی تعارف.اتفاقا من از اقای رسایی و شریعتمداری بسیار سپاسگزارم.نمی دانم چرا روشنفکران سیاسی ما انقدر خنگ هستند و از چنین منبع واقعی اتفاقات اینده استفاده نمی کنند؟ چرا نمی دانند بجای توهم باید هر روز مقاله های کیهان را بخوانند و از برنامه های اینده با خبر شوند و برای آن برنامه ریزی کنند. خیال و رویا تا کی؟
اتفاقا شریعتمداری را با توجه به اینکه اصلا خوشم از وی نمی آید ولی وجودش را کاملا لازم و مفید می دانم چون آینده را برای من پیش رو می گذارد و من اگر یک استراتزیست سیاسی آگاه باشم هم به حرفهای شریعتمداری دقت می کنم و هم عصبی نمی شوم و هم حتی شخصا با وی گفتگو می کنم و رو در رو راجع به هر مقاله اش از وی سئوال و جواب می کنم.
دوستانی که این تایپیک را می خوانند توجه کنید. از هم اکنون با خواندن خبرگزاری ها و نشریه های راست تند رو می توانید کاملا اینده را پیش بینی کنید و تحلیل کنید.
امتحانش ضرری ندارد.
4 کاربر از حاجی جفرسون بخاطر ارسال این پست تشکر کرده اند:
قدیمی 06-14-2009, 05:02 PM   #4
ژوسپین

ژوسپین's Avatar

تشکرها: 953
در 409 پست 1,052 بار تشکر شده
Points: 2,306, Level: 29 Points: 2,306, Level: 29 Points: 2,306, Level: 29
Activity: 31%
Activity: 31% Activity: 31% Activity: 31%

http://kharsavar.blogspot.com/2009/06/blog-post_13.html

http://akhbare-jahan2.persianblog.ir/post/52

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

قوانین ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید.
شما نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید.
شما نمی توانید فایل پیوست کنید.
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید.

BB code فعال
شکلک ها فعال
کد [IMG] فعال
کد HTML غیر فعال

مراجعه سریع