| آخرین ارسالات تالار |
|
|||||||
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 | ||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2009
تشکرها: 4,312
در 1,111 پست 5,745 بار تشکر شده
|
ترانه نقطه سر خط از آلبوم يكي بود يكي نبود لينك : نقطه سر ِخط زندگیم نقطه سرخط ، بی وفایی ات شده عادت تو نوشته بودی دیدار ، سه تا نقطه به قیامت زندگی نقطه سرخط ، تلگرافی شده نامه ات قلبمو مچاله کردی لای نقطه چین نامه ات عزیزم نقطه ته خط ، برو با خیال راحت به تو تقدیم این ترانه ، عوض جواب نامه ات عزیزم نقطه ته خط ، برو با خیال راحت به تو تقدیم این ترانه ، عوض جواب نامه ات با سی و دو حرف دلگیر ، مختصر ، مفید و ساده گفتی که سایه ی عشقت از سرم خیلی زیاده زیر درد رو خط کشیدی ، ضربدر زدی رو اسمم تا بدونم که به عشقت تا که جون دارم تلسمم عزیزم نقطه ته خط ، برو با خیال راحت به تو تقدیم این ترانه ، عوض جواب نامه ات عزیزم نقطه ته خط ، برو با خیال راحت به تو تقدیم این ترانه روی یک کاغذ بی خط ، حرف های خسته به نوبت
روی سرزمین نامه ات ، حرف ت کرده قیامت ت مثل تو مثل تردید ، ت مثل آخره طاقت مثل تنهایی مثل تب ، مثل آخره خیانت عزیزم نقطه ته خط ، برو با خیال راحت به تو تقدیم این ترانه ، عوض جواب نامه ات عزیزم نقطه ته خط ، برو با خیال راحت به تو تقدیم این ترانه ، عوض جواب نامه ات |
||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||
| 5 کاربر از بامداد بخاطر ارسال این پست تشکر کرده اند: |
|
|
#2 | ||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2009
تشکرها: 4,312
در 1,111 پست 5,745 بار تشکر شده
|
لينك : به تو مديونم واسه این که از تو دورم ، به تو مدیونم واسه کشتن غرورم ، به تو مدیونم تو که حرمتو شکستی ، پای عهدت ننشستی گرچه بازم تو نیازم ، لحظه هامو بد می بازم ، به تو مدیونم واسه ی چشای خیسم ، به تو مدیونم این که از غم می نویسم ، به تو مدیونم این که بی جونم و سردم ، این که بی روحم و زردم پی آرامشی که بردی و من پی اش می گردم ، به تو مدیونم به تو مدیونم ، به تو مدیونم به تو مدیونم ، غرورمو شکستی عین شیشه به تو مدیونم که کشتی دلمو واسه همیشه به تو مدیونم ، منو دادی به بی بها بهانه به تو مدیونم واسه بغض عمیق این ترانه به تو مدیونم ، شکستی حرمت شب و من و ماه به تو مدیونم ، کم آوردی و رفتی اول راه به تو مدیونم عزیزم واسه این حال مریضم اگه مثل برج سنگی جلوی چشات می ریزم ، به تو مدیونم به تو مدیونم ، به تو مدیونم به تو مدیونم ، غرورمو شکستی عین شیشه به تو مدیونم که کشتی دلمو واسه همیشه به تو مدیونم ، منو دادی به بی بها بهانه به تو مدیونم واسه بغض عمیق این ترانه به تو مدیونم و دِینم رو ادا می کنم ، حتما نشونت می دم چه رنجی داره هر چی کردی با من واسه این که تو خجالت محبتات نمونم جونمم می دم و می بینی پای حرفمم می مونم به تو مدیونم و دِینم رو ادا می کنم ، حتما نشونت می دم چه رنجی داره هر چی کردی با من واسه این که تو خجالت محبتات نمونم جونمم می دم و می بینی پای حرفمم می مونم به تو مدیونم ، به تو مدیونم
به تو مدیونم ، به تو مدیونم |
||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||
| 4 کاربر از بامداد بخاطر ارسال این پست تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||
![]() تاریخ عضویت: Jan 2010
تشکرها: 0