آخرين پست های سایت

قدیمی 01-31-2010, 08:48 AM   #201
ژوسپین

ژوسپین's Avatar

تشکرها: 985
در 432 پست 1,179 بار تشکر شده
Points: 2,306, Level: 29 Points: 2,306, Level: 29 Points: 2,306, Level: 29
Activity: 20%
Activity: 20% Activity: 20% Activity: 20%
پیش فرض پاسخ : »» طلا ««

شهاب جان خبر شما باز هم فوق العاده مفید بود.
قدیمی 02-02-2010, 09:11 PM   #202
شهاب

تشکرها: 5,164
در 2,703 پست 10,276 بار تشکر شده
Points: 24,691, Level: 95 Points: 24,691, Level: 95 Points: 24,691, Level: 95
Activity: 70%
Activity: 70% Activity: 70% Activity: 70%

چرا دلار برخلاف انتظار ما تضعیف شد و طلا بالا رفت؟ در اروپا روز دوشنبه صبح یکمرتبه شایعه ای قوت گرفت که کمیسیون اروپا European Commission قصد دارد روز چهارشنبه (فردا) از دولت یونان و برنامه کاهش کسری بودجه اش حمایت کند. بلافاصله speculation روی یورو اثر خود را گذاشت و ارزش یورو افزایش یافت و دلار پائین آمد. متعاقب آن دولت استرالیا اعلام کرد که نرخ بهره را بالا نخواهد برد. این تصمیم که به نظر می رسد یک تصمیم گلوبال باشد طلا را باز هم بالا برد. منتظر گزارش امروز پال ووکر مغز متفکر اقتصادی اوباما و رئیس 82 ساله سابق فدرال رزرو به سنای آمریکا باشید. این آقای ووکر هر کلمه اش می تواند دنیای اقتصاد را بالا و پائین کند.
شهاب آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر از شهاب بخاطر ارسال این پست تشکر کرده اند:
قدیمی 02-03-2010, 08:25 AM   #203
eximir

eximir's Avatar

تشکرها: 582
در 387 پست 989 بار تشکر شده
Points: 3,079, Level: 34 Points: 3,079, Level: 34 Points: 3,079, Level: 34
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%

نقل قول:
نوشته اصلی توسط شهاب نمایش پست ها
چرا دلار برخلاف انتظار ما تضعیف شد و طلا بالا رفت؟ در اروپا روز دوشنبه صبح یکمرتبه شایعه ای قوت گرفت که کمیسیون اروپا European Commission قصد دارد روز چهارشنبه (فردا) از دولت یونان و برنامه کاهش کسری بودجه اش حمایت کند. بلافاصله speculation روی یورو اثر خود را گذاشت و ارزش یورو افزایش یافت و دلار پائین آمد. متعاقب آن دولت استرالیا اعلام کرد که نرخ بهره را بالا نخواهد برد. این تصمیم که به نظر می رسد یک تصمیم گلوبال باشد طلا را باز هم بالا برد. منتظر گزارش امروز پال ووکر مغز متفکر اقتصادی اوباما و رئیس 82 ساله سابق فدرال رزرو به سنای آمریکا باشید. این آقای ووکر هر کلمه اش می تواند دنیای اقتصاد را بالا و پائین کند.
شهاب جان تصور من اینست که این صعود مقدمه نزول است.روند بازار برای مدتی تغییر خواهد کرد و روی اصول جدید عکس العمل نشان خواهد داد.مثلا الان ممکن است بازار به اخباری که زمینه ساز صعود طلا و یورو و همچنین نزول دلار باشد اهمیت و واکنش بیشتری از خود نشان دهد تا اینکه روند جدید تثبیت شود.شوپنهاور می گوید: اول واقعیت را به سخره می گیرند و بعد با آن بشدت مقابله میکنند و در نهایت تبدیل به اصلی بی بدیل و موضوع می شود.ارادتمند
eximir آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر از eximir بخاطر ارسال این پست تشکر کرده اند:
قدیمی 02-04-2010, 10:20 PM   #204
ژوسپین

ژوسپین's Avatar

هفته قبل در چنین روزی طلا 1092 دلار بود. پیش بینی بنده یک صعود مختصر و سپس ریزش بود. الان طلا 1060 دلار بود. 30 دلار در عرض یک هفته ریخت. البته در صورتی که از 1050 دلار کمتر شود و یک روز تثبیت شود ریزش اولیه تا 1000 دلار خواهد بود و سپس تا 970 دلار احتمال کاهش خواهد بود.
قدیمی 02-11-2010, 04:43 PM   #205
eximir

eximir's Avatar

Arrow پاسخ : »» طلا ««

پیش بینی کرده بودم که طلا مرز 1200 را در آخر ژانویه 2010 درنوردد که محقق نشد!شاید هنوز اینقدر معلوماتم کافی نیست که بتوانیم راجع به این موضوعات نتیجه گیری واقعی داشته باشم و بیشتر به باورهای خودم اتکا دارم تا واقعیت.مرزی است بین تفکر و واقعیت که انطباق این دو محور کار بسیار زیادی را می طلبد.بهرحال پایه همه این پیش بینی ها اتفاقات گذشته است.
امروز گزارشی خواندم در بلومبرگ که آقای Marc Faber
میگوید " بعید میدانم که طلا سقوط کند و به مرز 1000 و یا شاید 900 دلار برسد البته ایشان روبینی ای در نوع خود هستند و کابوسهای بدی را برای چین احتمالا بعد از تعطیلات سال نو میلادی دیده اند. لحن ایشان بسیار محافظه کارانه است خصوصا در اظهارنظر های ایشان در حوزه اقتصاد چین.آنچه که من از طریق اعداد ارقام استخراج شده از اندیکاتورهای بازار دستگیرم می شود اینست که حجم خرید و فروش ی طلا در بازار هنور به اندازه کافی سنگین نیست واصطلاحا در حالت رنج قرار دارد.به تایم فریم هفتگی که نگاه میکنم بنظر می آید بازار در حال ساختن یک سطح مقاومتی حول و حوش 1070 دلار است که از شروع روند صعودی بهای طلا سطح معتبر 61.8 درصد فیبوناچی است.
اظهارات آقای بن برناکی هم در مجموع تاکید بر ادامه سیاست های حمایتی پیشین دارد و تلویحا اشاره به حفظ نرخ بهره های بانکی در سطوح فعلی را دارد.
اما تحلیل بنیادی که بنظرم می آید روند تقویتی دلار(U.S. Dollar Index)
که منجر به یک حرکت بازگشتی تا سطح 80 شده است بیشتر تابع اثر جو روانی اتفاقاتی است که در حوزه یورو عمدتا در یونان افتاده است.هم سرمایه گذاران و هم دولتها بشدت محافظه کارانه عمل میکنند به نوعی ریسک پذیری کم شده است. تصور میکنم این روند دست کم تا اواسط مارس 2010 حفظ شود.افزایش بهای طلا بیشتر تحت تاثیر کاهش ارزش طلا و همچنین افزایش تقاضا برای این کالا است.تقاضایی که ناشی از خرید طلا در اثر افزایش درآمد نیست بلکه هرچه تقاضا برای طلا بیشتر شود از حجم پولی که می تواند تبدیل به سرمایه گذاری مستقیم برای رشد اقتصادی واقعی شود کاسته خواهد شد.تا همین چند وقت پیش کاهش ارزش دلار عمده دلیل افزایش بهای طلا بود ولی در حال حاضر حجم تقاضا باعث جلوگیری از سقوط بهای طلا شده است. بنظر من این نکته بسیار ظریف و حساس است که بنظرم کمتر از این زاویه به آن پرداخته شده است.
من اعتقاد زیادی به اظهار نظر آقای
Marc Faber ندارم، بهای طلا را بی اعتمادی مردم به بانکداران بالا نگاه داشته است، کماکان میبینیم که دولت ها دچار مشکل می شوند و رشد اقتصادی و آمارهایی که به تبع آن اعلام می شود ناشی از فعالیت های موثر و مثبت اقتصادی نیست چون در اینصورت باید آمار بیکاری کاهش و اعتماد مصرف کنندگان افزایش می یافت.
یک شاخص بسیار مهمی در بازار وجود دارد بنام Currency Strength Meter الان که ساعت حدود 12 ظهر و اوج بازار لندن که می دانید مهمترین بازار مالی جهان است و نیویورک در رتبه بعدی ان قرار دارد.قدرت دلار 3.5 و یورو 2.8 است.دو ارز که بزرگترین تعاملات مالی با آنها صورت می گیرد ولی در تمام زمانها معمولا اقبال به دلار استرالیا و ین ژاپن بالاست. بنظرم می رسد که بیشتر بازار چشم به تحرکات آسیا دوخته است تا آمریکا و اروپا.
نکته آخر اینکه مساله مهمی است که بدان توجه چندانی نمی شود.تعاملات مالی در دینا عمدتا با ضریب سهم به ترتیب هفتاد و سی درصدی روی دوش دو ارز عمده دلار آمریکا و یورو استوار است.با اتفاقاتی که اخیرا در حوزه یورو افتاده است اعتماد عمومی در دنیا نسبت به استحکام این پول خدشه دار شده و اینکه نوسانات ان در حد بالایی قرار دارد که معاملات را آنهم در شرایط کنونی پر ریسک می نماید.مثلا تصور کنید کالایی را شما با نرخ تبدیل یورو به دلار 1.5 فروخته اید و امروز در زمان دریافت وجه نرخ تبدیل آن 1.3 می شود یعنی یک تفاوت 13 درصدی رقم بسیار قابل توجهی در بازه زمانی دو ماهه است.
حالا شما تصور کنید که اکثر بازارهای دنیا دچار رکود تورمی هستند یعنی کالا مورد عرضه شما بخاطر عدم توازن در نظام عرضه و تقاضا زیر قیمت تمام شده بفروش می رسد.پولتان را در بانک هم نمی توانید سپرده گذاری کنید یا حتی وام بدهید چون نرخ سود بانکی بشدت پایین است. چاره کار خرید طلا ، ارزیا فلزات پایه است.اتفاقی که دقیقاً امروز در دنیا در حال وقوع است.فعلا (حداقل سه ماه)یک اقبال عمومی می بینیم بسمت دلار و وقتی خبری از تورم و کاهش ارزش دلار نباشد طبیعتا بازار طلا اگر فروکش نکند در همین حول حوش قیمتهای فعلی نوسان خواهد کرد.

منبع: وبلاگ بخشوده
*مطلب مندرج در این پست از نوشته درج شده در وبلاگ خلاصه تر است
4 کاربر از eximir بخاطر ارسال این پست تشکر کرده اند:
قدیمی 02-16-2010, 02:32 PM   #206
Hadi

Hadi's Avatar

تشکرها: 1,520
در 365 پست 1,388 بار تشکر شده
Points: 2,357, Level: 29 Points: 2,357, Level: 29 Points: 2,357, Level: 29
Activity: 29%
Activity: 29% Activity: 29% Activity: 29%

با يك حساب سر انگشتي، نمودار بالا اين رو ميگه كه سود متوسط سالانه 14 درصد طي ده سال گذشته در افزايش قيمت طلا وجود داشته است. اين يعني طلا دير و زود داره ولي سوخت و سوز نداره
3.7 =10 ^(1.14)
1120~ 3.7 * 300
راستي آيا تحليلي وجود داره كه 10 سال آينده رو پيش بيني كنه ؟
Hadi آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر از Hadi بخاطر ارسال این پست تشکر کرده اند:
قدیمی 02-17-2010, 02:15 PM   #207
eximir

eximir's Avatar

Exclamation پاسخ : »» طلا ««

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi نمایش پست ها

با يك حساب سر انگشتي، نمودار بالا اين رو ميگه كه سود متوسط سالانه 14 درصد طي ده سال گذشته در افزايش قيمت طلا وجود داشته است. اين يعني طلا دير و زود داره ولي سوخت و سوز نداره
3.7 =10 ^(1.14)
1120~ 3.7 * 300
راستي آيا تحليلي وجود داره كه 10 سال آينده رو پيش بيني كنه ؟
هادی گرامی،
بستگی داره که شما چه زمانی وارد بازار بشوید و با چه حجمی و اینکه چقدر در بازار بخواهید که بمانید.مدیریت ریسک و سرمایه هم از لوازم کار است.
بنظر من، ورود پله ای به بازار و پس انداز بیش از حجم برداشت برای ماندن و برای خروج هم باز خروج پله ای را به عنوان یک استراتزی پیشنهاد میکنم.
در حال حاضر با توجه به حجم معاملات طلا چیزی که مشخص است سرمایه گزاران باهوش که دنبال ریسک کمتری هستند از بازار خارج شده اند و تا یک وضعیت پایدار و مطمئن نبینند وارد نخواهند شد.ظرف پنج هفته اخیر هشدارهای زیادی را از جانب سرمایه داران بزرگ و بنام دنیا در مورد بازار طلا خوانده ام و شخصاً آنرا جدی میگیرم.بر اساس الگوهای تکنیکال هم بازار در وضعیت بسیار خطرناکی قرار دارد و اولین تارگت سقوط آن 950 دلار است.بعضی موسسات معتبر دنیا که امن ترین قیمت طلا را در میان مدت 750 دلار می بینند.
بعنوان مثال توجه شما را به این مقاله جلب میکنم که خیلی منصفانه وقایع را تحلیل میکند:
These occasions seem to be when there has been a rein-in of carry trade positions (dollars borrowed in the US to fund more lucrative investments elsewhere). As investors liquidate assets to obtain dollars, the price of those assets fall, and gold is no exception.
منبع این مقاله
این کاربر از eximir بخاطر ارسال این پست تشکر کرده است :
قدیمی 02-21-2010, 12:32 PM   #208
eximir

eximir's Avatar

Thumbs up پاسخ : »» طلا «« از طرف ژوسپین

دوستان ژوسپین گرامی قادر به دیدن صفحات فروم نیست و من پیغام ایشان را برای این تاپیک درج میکنم:

نقل قول:
در مورد طلا : ما اکنون شاهد یک گوه نزولی هستیم. در صورتیکه این گوه به سمت بالا یا پایین بشکند شاهد ریزش یا صعود بسیار بزرگی خواهیم بود.
در صورت شکستن از بالا تا سقف قبلی بالا می رود.
در صورت شکستن از پایین امکان سقوط تا اعداد 1000 - 970-و حتی 930 دلار ممکن خواهد بود.
ارادتمند
قدیمی 02-22-2010, 02:45 PM   #209
eximir

eximir's Avatar

بعید میدانم امروز سطح مقاومت 1120 دلار بشکند با توجه به پتانسیل بازار و حجم معاملات امروز عرض میکنم.تقریباً ظهر بوقت لندن است و با توجه به حجمی که در معاملات امروز صبح در مارکت لندن میبینم که صد البته استاید عنایت دارید که حجم معاملات در بازار لندن بسیار بیشتر از نیویورک است در توکیو و سیدنی امروز کمی شتاب زده قیمت افزایش ملایمی را تجربه کرد شاید به دلیل هیجان بازار بعد از تعطیلات سال نو چینی باشد.
امروز روز اول هفته است و بهتر است قضاوت قطعی را برای فردا بگذاریم ولی امروز ایستگاه اول طلا را در مسیر نزول خود از سطح فعلی 1110 دلار میبینم و اگر این امر اتفاق بیافتد توقف بعدی سطح روانی قوی تر 1100 دلار که منطبق بر 76% فیبوناچی در تایم فریم چهارساعته است خواهد بود.برخی الگوی تشکیل شده در تایم فریم روزانه را الگوی پروانه ای شناسایی می کنند که البته سازی که این نمودار میزند به چند الگوی هارمونیک شبیه است که همه حاکی از ریزش و یا یک صعود قوی را دارند.انتظار بازار برای تخمین سیاست گذاری فدرال رزرو درباره نرخ بهره و سیاست گذاری های مالی فکر میکنم زمینه ساز این نزول باشد.
نقل قول دوستمان ژوسپین که خاطرم هست در همین چند پست قبلی گفتند که اول از لحاظ تکنیکال یک مساله ای اثبات می شود و بعد خبرها در راستای بنیانی روند بازار را تغییر می دهند.فکر میکنم این تعبیر کاملترین تلفیق از سنجش بازار است که تا امروز بهترین برداشت من هم همین بوده است.

ارادتمند
این کاربر از eximir بخاطر ارسال این پست تشکر کرده است :
قدیمی 02-22-2010, 03:07 PM   #210
ژوسپین

ژوسپین's Avatar

دوستان من بالاخره موفق شدم سد فيلترينگ را بشكنم.!!!

به قول دوستي در قرارگاه خاتم الانبياء ( در دوران دفاع مقدس ) :
نصر من ا... و فتح و غريب ... خرمشهر شهر خون و قيام آزاد شد!!!
قدیمی 03-20-2010, 02:38 AM   #211
eximir

eximir's Avatar

دوستان این تاپیک گرم و جالب بتدریج از نفس افتاده و مدد شما را میطلبد.
ژوسپیم گرامی بفرمایید چه مبینید در این خشت خام که ما در آئینه هم نمیبینیم
بنظر من طلا در یک کانال مثلثی گرفتار دشه که انتهای آن 1050 دلار را تا آخر می 2010 را نشانه رفته است.

فکر میکنم اگر این محدوده شکسته شود توقع ریزش قوی تر از صعود باشد.انتظار زیادی دارم که فشارهای تورمی نرخ بهره ها را افزایش دهد که منجر به سقوط قیمت طلا بدلیل غلبه عرضه بر تقاضا شود.

بانکهای مرکزی صاحب دلار تمایل چندانی به طلا نشان نمی دهند در عین حال فروشنده هم نیستند.من فشارتورم را در کالاهای اساسی مشاهده میکنم که اتفاق افتاده، در چند کشور توسعه یافته و در حال توسعه شخصا ظرف دو سه ماه اخیر دیده ام.

ارادتمند.
قدیمی 04-05-2010, 08:05 AM   #212
eximir

eximir's Avatar

عرض ادب و ارادت خدمت دوستان گرامی.
بنظر می رسد که طلا آماده یک جهش سنگین و ثبت رکورد تاریخی جدیدی می شود.
همین اتفاق درباره نفت هم خواهد افتاد و در کوتاه مدت نفت بالای 90 دالر ایستاده و در شش ماه آینده نفت 105 دالری دور از ذهن نیست.عمده عامل اساسی این مهم کاهش بهای ایندکس دالر و همچنین فشارهای تدریجی تورمی در سطح اقتصاد دنیا خواهد بود.
بنظرم می رسد که یورو هم افزایش خوبی را پس یک دوره سقوط ارزش خود تجربه خواهد کرد.
2 کاربر از eximir بخاطر ارسال این پست تشکر کرده اند:
قدیمی 04-05-2010, 09:02 AM   #213
ghorbani

ghorbani's Avatar

تشکرها: 1,962
در 472 پست 2,016 بار تشکر شده
Points: 1,061, Level: 17 Points: 1,061, Level: 17 Points: 1,061, Level: 17
Activity: 65%
Activity: 65% Activity: 65% Activity: 65%

افزايش ذخاير بزرگ ترين توليدكننده طلا چين

بزرگ ترين توليدكننده طلا در چين قصد خريد يك يا دو ذخيره طلا را در خارج از اين كشور در سال جارى دارد.به گزارش ايسنا، گروه معدنى زيجين قصد دارد براى افزايش ذخاير طلاى خود يك يا دو معدن خارجى را در سال جارى بخرد.اين در شرايطى است كه تقاضا براى خريد طلا در بازارهاى جهانى با افزايش مواجه شده است.زيجين همچنين به دنبال خريد يك معدن بزرگ طلا در چين است.پيش بينى شده كه مصرف طلاى چين در ۱۰ سال آينده دو برابر خواهد شد.زيجين همان شركتى است كه براى خريد طلاى سارى گونى ايران متقاضى شده بود، اما صلاحيتش از سوى وزارت صنايع و معادن تاييد نشد.
ghorbani هم اکنون آنلاین است.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 04-05-2010, 09:32 AM   #214
eximir

eximir's Avatar

نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghorbani نمایش پست ها
افزايش ذخاير بزرگ ترين توليدكننده طلا چين

بزرگ ترين توليدكننده طلا در چين قصد خريد يك يا دو ذخيره طلا را در خارج از اين كشور در سال جارى دارد.به گزارش ايسنا، گروه معدنى زيجين قصد دارد براى افزايش ذخاير طلاى خود يك يا دو معدن خارجى را در سال جارى بخرد.اين در شرايطى است كه تقاضا براى خريد طلا در بازارهاى جهانى با افزايش مواجه شده است.زيجين همچنين به دنبال خريد يك معدن بزرگ طلا در چين است.پيش بينى شده كه مصرف طلاى چين در ۱۰ سال آينده دو برابر خواهد شد.زيجين همان شركتى است كه براى خريد طلاى سارى گونى ايران متقاضى شده بود، اما صلاحيتش از سوى وزارت صنايع و معادن تاييد نشد.
معدنی در چین همین اخیرا کشف شده که ذخایر بسیار زیاد و قابل توجهی دارد.سیاست دولت چین اخیرا بجای خرید مستقیم طلا از بازار جهانی به سمت خرج کردن دلار از راه سرمایه گذاری در کشورها مختلف تغییر کرده است.فکر شش ماه دیگر سر و صدای رسانه ها در همین زمینه شنیده خواهد شد.
پاسخ

برجسب ها
««, »», طلا

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

قوانین ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید.
شما نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید.
شما نمی توانید فایل پیوست کنید.
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید.

BB code فعال
شکلک ها فعال
کد [IMG] فعال
کد HTML غیر فعال

مراجعه سریع

ساعت جاری 08:00 AM با تنظیم GMT +4.5 می باشد.