| آخرين پست های سایت |
|
|||||||
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 | ||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 2009
تشکرها: 4,691
در 1,331 پست 4,720 بار تشکر شده
|
The New York Times reported Tuesday that Iran had "quietly hidden an increasingly large part of its atomic complex" in a vast network of tunnels and bunkers buried in mountainsides.
The story continued a narrative begun last September, when a second Iranian uranium enrichment facility near Qom was reported to have been discovered by U.S. and Western intelligence. The premise of that narrative is that Iran wanted secret nuclear facilities in order to be able to make a nuclear weapon without being detected by the international community. But all the evidence indicates that the real story is exactly the opposite: far from wanting to hide the existence of nuclear facilities from the outside world, Iran has wanted Western intelligence to conclude that it was putting some of its key nuclear facilities deep underground for more than three years. The reason for that surprising conclusion is simple: Iran’s primary problem in regard to its nuclear program has been how to deter a U.S. or Israeli attack on its nuclear sites. To do that, Iranian officials believed they needed to convince U.S. and Israeli military planners that they wouldn’t be able to destroy some of Iran’s nuclear sites and couldn’t identify others. Read more at Antiwar.com |
||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||
|
|
#2 | ||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Dec 2009
تشکرها: 844
در 371 پست 1,449 بار تشکر شده
|
من احساس میکنم تنها حوزهای که جمهوری اسلامی در آن کاملاً عاقلانه و عالمانه (حالا به کاملاًش گیر ندین!) عمل میکند حوزهی اطلاعات و ضداطلاعات + استراتژی و تاکتیکهای نظامی است. یعنی میتوان گفت در این حوزهها کارشناسان خبرهای استفاده میشوند که احتمالاً خبرهتر از آنها در ایران تقریباً وجود ندارد.
شاید به خاطر تجربهی جنگ عراق و بحرانهای اوایل انقلاب باشد. همچنین این واقعیت که در این حوزهها احتمال این که یک کارشناس خبره «متعهد» و هماهنگ با سیاستها و ارزشهای مد نظر نظام نباشد کمتر است. خیلی از اقتصاددانان، مهندسان، جامعهشناسان، و مدیران خبره با نظام یا حداقل بعضی از عمکردها و سیاستهای آن مشکل دارند و به همین دلیل در ردههای حساس و مهم به کار گرفته نمیشوند. من فکر میکنم که این درصد در بین کارشناسان اطلاعاتی و نظامی کمتر باشد چون نحوهی آموزش و پرورش این افراد طوری است که وفادار به نظام بار میآیند. |
||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||
| این کاربر از محمدجواد بخاطر ارسال این پست تشکر کرده است : |
|
|
#3 | ||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Dec 2009
تشکرها: 844
در 371 پست 1,449 بار تشکر شده
|
ارسال قبلیام را اصلاح میکنم: به کار بردن قید «تنها» درست نبود («تنها حوزهای که جمهوری اسلامی در آن...»). تصمیمات و عملکرد جمهوری اسلامی در زمینهی بهداشت و درمان هم با توجه به اطلاعات بنده (+، +) «تقریباً کاملاً» عاقلانه و عالمانه بوده است (با در نظر گرفتن محدودیتهای اقتصادی و جمعیتی و در حال توسعه بودن و مقایسه با کشورهای همسطح). احتمالاً حوزههای دیگری هم هستند که جمهوری اسلامی در آنها تقریباً بینقص عمل میکند ولی الان چیزی یادم نمیآید.
|
||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|