| آخرین ارسالات تالار |
|
|
#1 | ||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Dec 2008
تشکرها: 13,226
در 2,151 پست 12,242 بار تشکر شده
|
|
|
|||||||||||||||
|
|
#2 | ||||||||||||||
![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2009
تشکرها: 116
در 27 پست 70 بار تشکر شده
|
شرمنده . یه سوال برام پیش اومد ،این عکس داخل خونه رو نشون میده یا بیرون خونه ؟ چون هم آیفون داره هم کلید روشن کردن لامپ .
|
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
| 5 کاربر از persianmajid بخاطر ارسال این پست تشکر کرده اند: |
|
|
#3 |
|
میهمان
|
برای من هم سوال هست. در واقع دارند خارج می شوند یا وارد منزل می شوند؟؟؟
|
| 3 کاربر از بخاطر ارسال این پست تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | ||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2009
تشکرها: 1,045
در 504 پست 1,782 بار تشکر شده
|
ممکنه هم آیفون باشه هم زنگ.
|
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
| 2 کاربر از ertava بخاطر ارسال این پست تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||
|
بنده قصد جسارت به کسی رو ندارم ، ولی عکس واقعی نیست . هر چند زیاد قضیه ی مهمی نیست و نمیخوام بهش بپردازم .
|
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
| 3 کاربر از persianmajid بخاطر ارسال این پست تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Dec 2008
تشکرها: 13,226
در 2,151 پست 12,242 بار تشکر شده
|
من فکر میکنم دارن از قسمت خصوصی خانه (بقول معمارها:اندرونی) خارج میشن. شاید لامپ برای روشنایی قسمت بیرونی خانه یا عمومی تر خانه باشد.
|
|
|||||||||||||||
| 2 کاربر از شمشیری بخاطر ارسال این پست تشکر کرده اند: |
|
|
#7 | |
|
میهمان
|
نقل قول:
با اطمینان بالا می توان به مونتاژ عکس رای داد. به قسمت سمت چپ و راست عبای ایشان دقت نمایید. به نور پشت سرشان دقت نمایید. !!! در ضمن پشت ایشان در دیگری موجود است.!! البته همه اینها به معنی اثبات عدم ساده زیستی کسی نیست. بلکه اشاره به این دارد که یک جریان فکری عجیب اصرار دارد که افکار مردم را کانالیزه نماید! |
|
| 5 کاربر از بخاطر ارسال این پست تشکر کرده اند: |
|
|
#8 | |||||||||||||||
|
نقل قول:
حالا چه اصراری به این کار بوده ، من نمی دونم . |
|||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||
| 2 کاربر از persianmajid بخاطر ارسال این پست تشکر کرده اند: |
|
|
#9 | ||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Mar 2009
تشکرها: 428
در 386 پست 1,604 بار تشکر شده
|
فکر می کنم این عکس منزل پدری ایشان باشد و دری که پشت سر ایشان است احتمالا در خانه مقابل است
اما قضیه این آیفون عجیب است |
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
| این کاربر از shir بخاطر ارسال این پست تشکر کرده است : |
|
|
#10 | ||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2009
تشکرها: 82
در 277 پست 555 بار تشکر شده
|
قبلا گفتم الان هم میگم اینا نمایشگاه راه میندازن نمیدونم دست آوردهای بسیجی نمیدونم نخبه های بسیجی خوب بابا تو این همه مخ بسیجی یه فتو شاپ کار پدر و مادر دار گیر بیارید که این همه بهتون گیر ندن فکر کنم یه دوست فتو شاپ کار درست و حسابی بره پیششون حقوق خوب بدن نا گفته نماند که الان یه تعداد میان میگن خود زنی برای چی نمیدونم چرا تهمت میزنید و یه مثنوی هفتاد من تحویل من و شما میدن که این عکس جعلی نیست حالا میگید نه نگاه کنید
|
|||||||||||||||
| 4 کاربر از سبز همیشگی بخاطر ارسال این پست تشکر کرده اند: |
|
|
#11 | ||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Dec 2009
تشکرها: 272
در 348 پست 974 بار تشکر شده
|
عزيزان .چه اين تصوير دستكاري شده باشد و چه نباشد ايا شيوه زندگي رهبري غير از اين است؟
يعني ايا حتي يك خبر به كسي رسيده كه رهبري اهل تجملات و امثال ان است؟ جهت مزيد اطلاع چند خاطره از افرادي با ديدگاههاي متفاوت اينجا بيان مي كنم . حجتالاسلام سيدعلي اكبري در بيان خاطراتي در وبلاگ شخصي خود ميگويد: «ما زماني خدمت ايشان رفتيم و از آقا درخواست نموديم تا اجازه بفرمايند از داخل منزلشان و وضيعت زندگيشان فيلمبرداري كنيم، تا مردم وضيعت زندگي رهبر خود را ببينند و بفهمند كه ايشان چگونه زندگي ميكنند. آقا فرمودند: «اگر شما بخواهيد زندگي مرا نشان بدهيد ميترسم خيليها باور نكنند.» [نقل از حجت السلام المسلمين سيد علي اكبر حسيني] از حضرت آيتالله جوادي آملي نيز نقل شده است: «يك روز مهمان مقام معظم رهبري بودم. فرزند ايشان آقا مصطفي نيز نشسته بود كه سفره گسترده شد، آيتالله خامنهاي به وي نگاهي كرد و فرمود: شما به منزل برويد. من خدمت ايشان عرض كردم: اجازه بفرماييد آقازاده هم باشند، من از وي درخواست كردهام كه باهم باشيم. آقا فرمودند: اين غذا از بيتالمال است، شما هم مهمان بيتالمال هستيد. براي بچهها جايز نيست كه بر سر اين سفره بنشينند. ايشان به منزل بروند و از غذاي خانه ميل كنند. من در آن لحظه فهميدم كه خداوند چرا اين همه عزت به حضرت آقا عطا فرموده است.» زهرا رهنورد(همسر ميرحسين موسوي) نيز تعريف ميكند: در زمان رياست جمهوري آيتالله خامنهاي، روزي همسر ايشان به منزل ما آمدند و به من گفتند: «كوپن قند و شكر ما تمام شده است، اگر شما قند و شكر داريد مقداري به ما قرض بدهيد.» از مهندس حميد ميرزاده نيز نقل شده است: در زمان رياست جمهوري ، حضرت آيت الله خامنه اي يك چك پنجاه هزار توماني براي نخست وزير وقت - مهندس مير حسين موسوي - ارسال مينمايد و ميفرمايند: اين حداكثر پولي است كه ممكن است از بيتالمال در هزينههاي شخصي بنده جابجا شده باشد ، كمتر از اين است ، ولي شما اين مبلغ را به حساب خزانه دولت واريز كنيد تا من مديون بيت المال نباشم. حجتالاسلام والمسلمين حاج سيداحمد خميني «ره» نيز ميگويد: بر خود واجب ميدانم كه شهادت دهم زندگي داخلي آيتالله خامنهاي نه از باب اينكه رهبر عزيز انقلاب ما به اين حرفها نياز داشته باشند، بلكه وظيفه خود ميدانم تا اين مهم را به مردم مسلمان وانقلابي ايران بگويم. من از داخل منزل ايشان مطلع هستم. مقام معظم رهبري در خانه، بيش از يك نوع غذا بر سفره ندارند. خانوادهي معظملَه روي موكت زندگي ميكنند. روزي به منزل ايشان رفتم، يك فرش مندرس آن جا بود. من از زبري آن فرش به موكت پناه بردم. آقاي دكتر غلامعلي حدادعادل به نقل خاطرهاي پرداخته است: چند روز پس از خواستگاري خانواده بزرگوار حضرت آيتالله خامنهاي از دختر بنده، خدمت مقام معظم رهبري رسيدم. ايشان فرمودند: «آقاي دكتر! اگر خدا بخواهد با هم خويشاوند ميشويم.» عرض كردم چطور؟ فرمودند: «آقا مجتبي و دختر خانم شما ظاهراً يكديگر را پسنديدهاند و در گفتگو به نتيجه رسيدهاند. حالا نظر شما چيست؟» عرض كردم: آقا اختيار ما هم دست شماست! آقا فرمودند: «شما و همسرتان استاد دانشگاه هستيد و زندگي شما با زندگي ما متفاوت است. تمام زندگي ما غير از كتابهايم، يك وانت لوازم كهنه است. خانه ما هم دو اتاق اندروني دارد و يك اتاق بيروني كه مسئولان ميآيند و با من ديدار ميكنند. من پولي براي خريد خانه ندارم. خانهاي اجاره كردهايم كه قرار است، در يك طبقهي آن آقا مصطفي و در طبقهي ديگر آقا مجتبي زندگي كنند. ما زندگي معمولي داريم و شما زندگي خوبي داريد، مثل ما زندگي نكردهايد. آيا دختر شما حاضر است با اين وجود زندگي كند؟!» زيبايي و دقت سخن رهبر معظم انقلاب براي من بسيار جالب بود. موضوع را به دخترم گفتم و او با روي باز استقبال كرد. http://irnon.com/post-3170.aspx
مولای عالم امکان امیرالمومنین (ص) فرمودند : اگر بيني مومن را با اين شمشيرم براي اينکه مرا دشمن دارد بزنم، مرا دشمن نميدارد و اگر دنيا را يک جا به دامن منافق بريزم تا مرا دوست دارد، دوست نميدارد زيرا قضاي الهي چنين است و بر زبان پيامبر امي ( ص ) گذشته است که گويد: يا علي هيچ گاه مومن ترا دشمن نمي گيرد و هيچ گاه منافق ترا دوست نمي دارد. |
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
|
|
#12 |
|
میهمان
|
سلام جان من همان ابتدا گفتم : نقد عکس دلیل بر رد ساده زیستی کسی نیست. بلکه من حرفم این است که یک عده دایم به مردم خط و خطوطی را می دهند که تاثیراش به دلیل رفتار غیر حرفه ای کم و حتی خنثی خواهد بود.
البته من موضوع ساده زیستی ایشان را می دانم به دلیل واکنش به اظهارات اقای مخلباف در سایتشان می باشد. نمی دانم موضوع و مطالب سایتشان را می دانید؟؟؟ در ان سایت مطالب وحشتناکی از زندگی تجملی و شاهانه رهبری و خانواده اش گفته اند. من فکر می کنم این جریان اثبات ساده زیستی معطوف به ان مطالب سایت مخلباف باشد.!!! |
|
|
#13 | ||||||||||||||
![]() ![]() تاریخ عضویت: Nov 2008
تشکرها: 296
در 68 پست 259 بار تشکر شده
|
for sure it's not real and nobody has claimed that!!!.
check this out: http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=7683 |
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
|
|
#14 | ||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2009
تشکرها: 82
در 277 پست 555 بار تشکر شده
|
سلام جان بشنو و باور نکن یه زمانی مد شده بود میگفتن رفسنجانی بجز یه زمین 200 متری در مشهد و یک خانه 40 متری در تهران هیچ چیزی نداره حتی کار به جایی کشید که مراجع تقلید از ایشون پرسیدند آقای رفسنجانی حضرت عباسی چقدر ثروت دارید که باز ایشون به همون زمین 200 متری مشهد و خانه 40 متری اشاره کردند حال من از شما میپرسم آیا این واقعیت دارد و به شما میگم نخیر چون اون زمان رئیس جمهور بودند واسه این که خودی نشون بدن همین آقایان این صحنه خیمه شب بازی رو راه انداختن الان هم همونه هیچ فرقی نکرده خیالتان راحت
آقای عزیز برای صدمین بار خواهش می کنم این ادبیات عوامانه را استفاده نکنید.
|
|||||||||||||||
|
|
#15 | |||||||||||||||
|
نقل قول:
مخملباف را بيشتر در حال حاضر در اين شعر كه: يا رب روا مدار كه گدا معتبر شود گر معتبر شود از خدا بي خبر شود مي بينم . احساس بنده انست كه شخصي كه تا دو روز قبل اعتبارش در حدي بود كه شايد هفته اي يكي دو نفر با وي عكس يادگاري مي گرفتند الان مي بيند كه مثلا (شايد در فكر خودش اينچنين احساس مي كند)كه از سرتاسر ايران و خارج ايران .ايرانيان برايش زنگ مي زنند يا تحليلهاي او را گوش مي كنند (حداقل اينچنين احساس مي كند)كمي اندازه خود را حباب وار درشت ديده . بنابراين از مغزش هورمونهايي ترشح مي شود كه اين بزرگ بيني خود را ارضا نمايد . براي ارضا نمودن اين بزرگ بيني نياز دارد به توجه بيشتر. براي توجه بيشتر احتياج دارد به ايجاد خبر بزرگتر. براي ايجاد خبر بزرگتر كه منحصر به فرد هم باشد نياز به دروغ بزرگتر دارد . غافل از انكه اي كيوي غالب مردم هم هفتاد و هشتاد كه نيست .مردم هم مي فهمند
مولای عالم امکان امیرالمومنین (ص) فرمودند : اگر بيني مومن را با اين شمشيرم براي اينکه مرا دشمن دارد بزنم، مرا دشمن نميدارد و اگر دنيا را يک جا به دامن منافق بريزم تا مرا دوست دارد، دوست نميدارد زيرا قضاي الهي چنين است و بر زبان پيامبر امي ( ص ) گذشته است که گويد: يا علي هيچ گاه مومن ترا دشمن نمي گيرد و هيچ گاه منافق ترا دوست نمي دارد. |
|||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||
|
|
#16 | ||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Sep 2008
تشکرها: 24,002
در 2,861 پست 12,576 بار تشکر شده
|
عزيزان .چه اين تصوير دستكاري شده باشد و چه نباشد ايا شيوه زندگي رهبري غير از اين است؟
و لولی فاش کرد که : http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=7683 جل الخالق
Quand le gouvernement viole les droits du peuple, l’insurrection est, pour le peuple et pour chaque portion du peuple, le plus sacré des droits et le plus indispensable des devoirs. Déclaration des Droits de l’Homme et du Citoyen de 1793 Article 35 |
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
|
|
#17 | |||||||||||||||
|
نقل قول:
ايه الله جوادي املي كسي نيست كه دروغ بگويد . حاج احمد اقا خميني هم به هر حال شخص مستقلي بوده . زهرا رهنورد هم كه همسر ميرحسين است . حداد عادل هم كه جاي خود را دارد . زندگي پسران اقاي خامنه اي هم در قم كه مشخص است . خوب با اين همه ادله چرا باور نكنم ؟
|||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||
|
|
#18 | ||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2009
تشکرها: 4,601
در 381 پست 1,479 بار تشکر شده
|
سلام
من تا به حال گذرم به بيت رهبري و حومه نيافتاده اما تا دو ماه پيش كه در يك شركت الكترونيكي كار ميكردم همكاري داشتم كه به واسطه شغل پدر كه از افسران سپاه بود در بيت رهبري خدمت كرده بود .اين صحبت هم از قول ايشان است كه پشت مسجدي كه در منطقه حفاظتي قرار داشته ومحل سخنراني رهبر ميباشد يك خانه كوچك قرار دارد كه رهبر در آنجا زندگي ساده اي دارد .اين همكار من ميگفت:يك روز طلبه جواني را ديدم كه (اوائل خدمت)به از مقابل ما گذشت دوستان قديمي تر گفتند شناختي؟پسر رهبر بود با اتوبوس رفت و آمد ميكند . چيزهاي ديگري هم از افراد ديگر شنيدم كه خوب نيازي به گفتن نيست واما در مورد آقاي رفسنجاني تا جائيكه من به خاطر دارم در زمان آقاي خاتمي .جناب هاشمي در جمع طلاب قم سخنراني داشت كه از او در باره ثروتش پرسيده شد ورقم 30000 هكتار باغ پسته در نشريات منتشر شد كمي بعد اين رقم به 13000 هكتار كاهش يافت ودر انتخابات سال 84 رفسنجاني مستاجر بود . و ديگر عرضي نيست |
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
|
|
#19 | ||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Nov 2008
تشکرها: 847
در 440 پست 1,430 بار تشکر شده
|
دیواری که درب در آن قرار دارد صاف و عمودی است و بر بالای آن دیواری گلی و سنگین و قوسی قرار گرفته که حتما با توجه به قدمت ساختمان باید ستونی حسابی و یا دیواری در زیر بار آنراحمل نماید. درحالیکه فقط ظاهرا دربی شیشه ای آنجا قرار دارد و از حمال بار خبری نیست. با توجه به این شکل نما ایشان احتمالا در حال خارج شدن هستند ولی گل و گلکاری بیشتر شباهت به داخل دارد تا خارج خانه. عکس عجیبی است .
|
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
|
|
#20 | ||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2009
تشکرها: 872
در 469 پست 2,033 بار تشکر شده
|
با اجازه دوستان گرامی نکاتی در رابطه با این عکس به نظرم رسید :
1- در قسمت فوقانی تصویر علمک گاز قرار دارد که معمولا در بیرون از منزل نصب می گردد . 2- درب ورودی منزل معمولا رو به داخل منزل باز می گردد . 3- شیب موزاییک های کف حیاط منزل نسبتا زیاد است و معمولا در محوطه داخلی حیاط چنین شیبی استفاده نمی گردد . 4- کلید مورد بحث هم احتمالا برای لامپ روشنایی سردر منزل می باشد . با تشکر. |
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
| این کاربر از jadid بخاطر ارسال این پست تشکر کرده است : |
|
|
#21 | |
|
میهمان
|
نقل قول:
اگر در حال خارج شدن هستند ( با توجه به موارد مطرحه شده جنابعالی) پس در پشتی چیست؟؟؟ تازه گل کاری و شیب موازاییک های کوچه چگونه توجیه می شود؟؟؟؟ از کی کوچه ها را گل کاری و موزاییک می کنند. ؟؟؟ پس خروج از خانه محل شبهه است. اگر هم دارند وارد می شوند که آیفون آنجا چه می کند؟ و موضوع علمک گاز چه می شود؟؟ |
|
|
|
#22 | |||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2009
تشکرها: 872
در 469 پست 2,033 بار تشکر شده
|
نقل قول:
|
|||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||
|
|
#23 | ||||||||||||||
تشکرها: 9,162
در 1,843 پست 11,305 بار تشکر شده
|
من که هیچی از عکاسی نمیفهمم میگم عکس فتوشاپیه
|
|||||||||||||||
|
|
#24 | |||||||||||||||
تشکرها: 9,162
در 1,843 پست 11,305 بار تشکر شده
|
نقل قول:
ببینید دوستان عزیز;چه کسی زندگی ساده زیستانه داشته باشد چه نداشته باشد دلیل بر معصومیت کسی نیست و من نمیتوانم بفهمم چه اندیشه خبیثی پشت این جریان است که ثروتمندان رانااهل و خبیث نشان دهد. ایشان رهبر یک مملکت هستند و به نظر من حقشان است که ماهی حداقل ده بیست میلیون حقوق بگیرند و این کمترین پولی است که میتوان برای کسی که یک کشور را اداره میکند در نظر گرفت و اصلا هم نباید اینگونه مشاغل را شوخی و سبک در نظر گرفت. یک زمانی آقای احمدی نژاد کاپشنش را در نمی آورد ولی الان کت شلوار میپوشد (که البته کار واجبی است) و ایشان میگفتند من با نان و پنیر سر میکنم!!! شما خودتان را در نظر بگیرید،اگر نان و پنیر بخورید میتوانید تصمیمات بهتری بگیرید( که آن تصمیمات سرنوشت مردم راعوض میکنند ) یا غذای مفصل و پرانرژی بخورید؟ مشاغل بالای مملکتی مانند رهبر و رئیس جمهور باید دارای حقوق چند ده میلیونی باشند که تا فکرشان آزاد از معیشت باشد نه اینکه آقای احمدی نژاد بگوید من پول پرداخت اقساط خودم را ندارم! گذشت 1400 سال پیش،اکنون دنیا دنیای تصمیمات سریع و حساس است و لحظه ای غفلت موجب ضررهای چندصد میلیون دلاری میشود...حال تصمیم با خود بزرگان است که پنیر بخورند یا خاویار...
|
||||||||||||||||
| 6 کاربر از aHad بخاطر ارسال این پست تشکر کرده اند: |
|
|
#25 | |
|
میهمان
|
نقل قول:
1- نور پشت سر ایشان که با توجه به فرض داخل خانه است بیشتر از نور موجود در کوچه هست!!! می دانیم با توجه به اب موجود در سطح زمین این موضوع غیر عادی است. چون همیشه نور بیرون خانه (کوچه) باید به دلیل نور بیشتر افتاب قویتر از داخل حیاطی باشد که اطرافش را دیوار احاطه کرده است!!! پس نمی تواند این موضوع عادی باشد. 2- به چهره ایشان موقع خروج دقت فرمایید. از دید روانشناسی می توان دریافت که ایشان به یک موضوع دقیق شده اند و ژست صورت و تیپ خروجی منطبق با خروج از درب منزل نیست بلکه ورود به جایی است که عده ای منتظر دیدار از ایشان هستند!!! برای همین این تصویر مربوط به خروج نیست!!! یعنی مونتاژ شده است. |
|
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|