| آخرين پست های سایت |
|
|||||||
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 | ||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Sep 2008
تشکرها: 1,191
در 2,360 پست 5,700 بار تشکر شده
|
ایسنا: جامعه ما آكنده از بار اطلاعاتي سنگين است و ابزاري چون تلويزيون، راديو، اينترنت، تبليغات، پست الكترونيك و تلفن همراه همگي بر اين سنگيني ميافزايند. از سوي ديگر شكل زندگي در عصر حاضر بويژه در جوامع شهري ناگزير توام با سر و صداها، شلوغيها و انبوهي از كارهاي الزام آور روزمره است كه قطعا تمام اين فاكتورها به افزايش استرس و سلب آرامش انسانها كمك ميكند. محققان و روانشناسان در سالهاي اخير تلاش كردهاند به شيوههاي مختلف كه متداولترين آنها انتشار اخبار، مقالات و توصيههاي بهداشتي است بر مردم در حفظ آرامش در ميان اين همهمه و آشفتگي ياري برسانند. به اعتقاد آنها دسترسي و مطالعه اين منابع هرازگاهي ميتواند ما را به ياد نياز اصلي مان به آرامش بياندازد و حتي دقايقي از اين زندگي مشغله جدا سازد. با اين رويكرد استيو موريل كارشناس و نويسنده اين مقاله در روزنامه «ديلي مديتيشن و ديلي لايف» روشهايي را براي كسب آرامش در زندگي عنوان كرده كه به قرار زير است: حداقل روزي 15 دقيقه را در سكوت بگذرانيد و به نيازهاي واقعي خود و چيزهايي كه داريد فكر كنيد. سكوت عصاره آرامش است. البته با اجبار نميتوان سكوت كرد. بلكه بايد زماني كه فرا رسيد آن را بپذيريد. روزي يك ساعت در اتاقي تنها بمانيد و حتي اگر لازم شد در را روي خود ببنديد. - جلوي گريه خود را نگيريد و گهگاهي گريه كنيد اين كار باعث تخليه تنش هايتان شده و به شما آرامش ميدهد. - وقتي احساس ميكنيد كه سرتان پر از فكرهاي جورواجور است با قدم زدن آنها را پاك كنيد. - افراد آرام به خود ميگويند كه براي تغيير گذشته كاري نميتوان كرد، آنگاه از فكر ادامه زندگي لذت ميبرند. - آرامش را از كودكان بياموزيد. آنها در همان لحظهاي هستند كه زندگي ميكنند و لذت ميبرند. - اگر نميتوانيد ديگران را ببخشيد بدانيد كه افكار خشمگين همواره شما را با اين افراد مرتبط خواهد كرد. اما شاد كردن ديگران باعث آرامش ميشود. - هرچه اكسيژن بيشتري به شما برسد آرامتر خواهيد شد. بنابراين خوب است كه در محل كار يا خانه خود گياهي نگه داريد. - از چيزي كه هستيد راضي باشيد در اين صورت احساس آرامش بيشتري ميكنيد. - با حركات آرام و صحبت كردن شمرده احساس آرامش را به جمع منتقل كنيد. - با شوخ طبعي به آرامش خود كمك كنيد. - مهم نيست كه با شما مودبانه برخورد شود يا نه بلكه برخورد محترمانه شما باعث ايجاد آرامش و احساس خوبي در شما خواهد شد. - سرعت حركت شما با احساستان رابطه مستقيمي دارد. آرام راه برويد و حركات بدن خود را آرام كنيد. طولي نميكشد كه آرام خواهيد شد. - گاهي ميتوانيد براي رسيدن به آرامش دراز بكشيد، عضلات خود را شل كنيد و به هيچ چيز فكر نكنيد. - لحظه هاي زيباي زندگيتان را بنويسيد و از آنها عكس و فيلم بگيريد.سپس بيشتر وقت آنها را به ياد آوريد و دربارهشان فكر كنيد و لذت ببريد. - آهسته غذا خوردن و جويدن باعث تجديد توان فكري و احساس آرامش خواهد شد. - راحتي يكي از عناصر مهم آرامش است. دماي مناسب، صندلي، لباس و كفش راحت اين امكان را براي شما فراهم ميكند. هرچند وقت يكبار ساعت خود را باز كنيد تا خود را از فشار زمان نجات دهيد. هم چنين درآوردن كفشها به كاهش فشار عصبي كمك ميكند. پوشيدن لباسهاي گشاد و راحت باعث ايجاد راحتي و احساس آرامش ميشود. - براي تاثير بيشتر و رسيدن به آرامش در خود متمركز شويد و آرام نفس بكشيد. - تمرين كنيد كه آرامتر از حد معمول صحبت كنيد. اين كار به خودي خود ضربان قلب و تنفس را آرام ميكند. - اگر به عقايد مذهبي و معنوي پايبند باشيد، به يكي از با افتخارترين روشهاي رسيدن به آرامش خاطر رسيدهايد، آنگاه ميتوانيد بگوييد، الا بذكر الله تطمئن القلوب. اگر از خدا دور افتادهايد، اكنون وقت آشتي است. داشتن يك تكيه گاه معنوي در حد تعادل موجب آرامش ميشود. - احساسات و مشكلات خود را به ديگران بگوييد و آرامش بيشتري احساس كنيد. - يكي از مهم ترين مهارتها در آرام بودن، فكر نكردن به مسايل كوچك است. دومين مهارت، كوچك شمردن تمام مسايل است. - شاد كردن ديگران، موجب آرامش ميشود. نميدانيد چه لذتي دارد پول رستوران امشب را با توافق سايرين به يك كارتن خواب هديه بدهيد. قدرداني كنيد. ديگران را براي لطف كردن به خود تحت فشار قرار ندهيد، لطف كه وظيفه نيست. - اگر ميدانستيد كه: «سيگار كشيدن + ورزش نكردن = استرس، اضطراب و حذف آرامش»، هرگز سيگار نميكشيديد و ورزش كردن را به تعويق نميانداختيد.
|
|
|
||||||||||||||
| 5 کاربر از حاجی جفرسون بخاطر ارسال این پست تشکر کرده اند: |
|
|
#2 | ||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Sep 2008
تشکرها: 538
در 339 پست 808 بار تشکر شده
|
حاجی گرامی،
علاوه بر اینکه حضور در این فروم را برای ایجاد آرامش برای خودم میبینم، باید بعرض برسانم که از انسان بسیار ساده و بی آلایش گمنام حتی، جملیه ای شنیدم که نقل آن در اینجا خالی از منفعت نیست. روز در استخری در حال شنا کردن بودم.نگران و مظرب به مساله ای بسیار ساده فکر میکردم.شخصی در جمع افرادی که مثل من در حال شنا بودن به من نزدیکشد گفت بنظر نگران و مظطرب میآیی، با احساس همدردی به ایشان گفتم بله همینطور است، آن شخص به من گفت استغفار کن باور کنید که حتی درست نمیتوانست کلمه اسغفار را بزبان جاری سازد به جای Deprecation واژه Depredation را بکار میبرد.بعد داستانی را برایم تعریف کرد که از جمله مسایل بسیار عامیانه و آنچنانیست که بماند و بگذریم.توصیه این مرد عامی را بکار گرفتم هر گاه مضطر میشوم بلافاصله استغفار میکنم و احساس آرامش عجیب و عمیقی به من دست میدهد.توکل و احساس نیکی کمک زیادی به برقراری آرامش در وجود آدمی می نماید. به هر حال همه ما گناهانی کرده ایم که از انجام آن بیخبریم. به شدت و ضعف مسایل مذهبی و اعتقادات شخصی هیچ کس کاری ندارم و حتی نمیدانم آن فرد که این توصیه را بمن کرد دین داشت یا خیر(حدس میزنم داشت) و این مساله اعتقادات را یک مقوی بسیار شخصی و آخرین لایه های حریم خصوصی افراد میدانم همانطور که به خود اجازه نمیدهم اگر در خانه دوستی اقامت دارم درب اتاق خواب ایشان بدون در زدن باز کنم.ارادتمند. |
||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
تشکرها: 155
در 179 پست 1,403 بار تشکر شده
|
....و کاری که من طی در چهل سال گذشته هرگز ترک نکرده ام
و بالاخره تا می توانید مقاله بنویسید
|
||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||
![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Dec 2008
تشکرها: 165
در 64 پست 131 بار تشکر شده
|
بسياري از اين توصيه هاي منطقي را بكار مي بندم و تا حدودي نتيجه مثبت گرفتم. با وجود مشكلات زياد كه يكنفر زن در كشوري مثل ايران ميتواند در زندگي خانوادگي و اجتماع به همراه داشته باشد با اين وجود سعي كردم تا حدودي آرامش خود راحفظ كنم. بيشترين آرامش را زماني دارم كه فكرم اين است كه ديگران را آزار ندهم و بطريقي اگر بشود شادي ويا امواج مثبت برايشان بفرستم. اين مورد را ناخودآگاه انجام ميدم.ارث و ژنتيك باعث اين موضوع هست. تمام سعي من اينست كه ديگران از من آسيبي نبينند. حتي حيوانات ، گياهان و اشياء .در نگهداريشون تمام سعي خودم رو ميكنم.اشياء اطراف ما همگي از مواد موجود در طبيعت ساخته شدن بايد در حفظ اونها و استفاده بهينه كوشابود. ديگه بسه اينقدر از خودم تعريف كردم . خلاصه من خيلي خوبم.
|
||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||
| این کاربر از مهتاب بخاطر ارسال این پست تشکر کرده است : |
|
|
#5 | ||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Feb 2009
تشکرها: 1,344
در 1,169 پست 2,772 بار تشکر شده
|
دلت را بتکان، غصه هایت که ریخت، تو هم همه را فراموش کن.......
دلت را بتکان،اشتباهایت تالاپی می افتد زمین ، بذار همان جا بماند ، فقط از لابه لای اشتباهایت یک تجربه را بیرون بکش ... قاب کن و بزن به دیوار دلت ...... دلت را محکم تر اگر بتکانی،تمام کینه هایت هم می ریزد.... و تمام آن غم های بزرگ... و همه حسرت ها و آرزوهایت..... محکم تر از قبل بتکان تا این بار همه آن عشق های بچه گربه ای! هم بیفتد..... حالا آرام تر، آرام تر بتکان تا خاطره هایت نیفتد......تلخ یا شیرین چه تفاوت می کند؟! خاطره،خاطره ست باید باشد باید بماند.... کافی ست؟!! نه هنوز دلت خاک دارد...یک تکان دیگر بس است.. تکاندی؟؟!! دلت را ببین! چقدر تمیز شد. دلت سبک شد! حالا این دل جای* او* ست ...دعوتش کن ، این دل مال* او* ست ... همه چیز ریخت از دلت همه چیز افتاد ...و حالا... وحالا تو ماندی و یک دل، یک دل و یک قاب تجربه،مشتی خاطره و یک* او*.. خانه تکانی دلت مبارک....!!!
|
|
|
||||||||||||||
| 2 کاربر از farimah بخاطر ارسال این پست تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Feb 2009
تشکرها: 1,344
در 1,169 پست 2,772 بار تشکر شده
|
" لا اله الا الله " نفی تمام منیت و غرق در بندگی خدای تعالی به ابدیت پیوستن است !و لحظه ای كه ابدی شدی زیبایی رخ می نماید و دیگر خواستن یا نخواستن به معنای منیت مفهوم عینی ندارد.دوری و نزدیكی با هم جمع نمی شود وقتی دوری از منیت نزدیكی به بندگی و وقتی نزدیكی به خوبی دوری از زشتی.آدمی زمانی می داند چه نمی خواهد كه می داند چه می خواهد اینكه دچار ندانم كاری و مشكل می شود به خاطر فراموشی و جهل اوست،و راه حل آن هم عبادت پروردگارو اعتماد و اطاعت از فرستادگان اودر هر عصر وزمانیست كه به نام دین به مردم معرفی می شود.خداوند هستی را با تمام زیبایی هایش آفریده تا آفریدگانش از آن بهره مند گردند و در آسایش و راحتی زندگی نامحدود خود را طی مراحلی تجربه نمایندو این تجربه در گرو بندگی اوست گرچه در صورت بروز منیت ها هم ،او بخشنده ترین بخشنده ها و مهربانترین مهربانان است و آسایش از او به طور طبیعی سلب نمی شود ! اینكه می بینید مشكلات و معضلاتی برای افراد بوجود می آیدبه عملكرد خود آنها بر می گردد !شما لحظه به لحظه شاهد شكوفایی علم و رشد آن به دست انسان هایی هستید كه شاید خیلی از آنها معتقد به خدای یكتاو فرستادگان او به معنای واقعی نباشند ! نکته بسیار با ارزشی به نظرم می رسد و آن اینکه : آدمی زمانی از خواسته خویش آگاه است که دارای بینش روشن و صحیح باشد؛و این آگاهی او را به سمت و سویی هدایت کندکه سبب صعود او شود و از سقوطش جلوگیری نماید.وقتی دعا می کند که خدایا !فرزند صالح به من عطا فرما بداند صلاح چیست و یا اینکه خدایا ! ما را از بدی ها حفظ فرما .باید نسبت به بدیها شناخت داشته باشد.بنابر این انسان همیشه در حال فراگیری خوبی هاست و نکته بسیار مهم در این آموزش این است که به سختی می توان از بدیها به خوبی رسیدچرا که فرد دروغگو سخت است و یا امکان کمی دارد که راست بگوید و یا یک دزد بندرت بتواند به اموال مردم چشم ندوزد و به امانتداری رو آورد.ولی یک آدم راستگو براحتی دروغ را می شناسد و از او بیزاری می جوید و یا یک شخص امانتدار بعید به نظر می رسد دست به خیانت و دزدی بزند ؛او با شناخت خوبی ها و زیبایی ها شیفته و مطیع آنها می شود و در نشر آن خود نمونه عملی می گردد.بنابر این دعا زمانی محقق می شود و به اجابت نزدیك و انسان را از زیان در امان می دارد كه با فهم و بینش صحیح همراه باشد وگرنه لقلقه زبان است و بهره ای جز كدورت فرد ندارد.باید بدانیم خواسته های ما بر اساس نیازهایمان شكل می گیردو با عملكرد مان تحقق می پذیرد آدمی یك موجود چند بعدی است و نیاز های او و درخواست هایش از آفرینش هم اینگونه است ؛بنابر این روش و دستورالعمل و راهكارهایی مطابق با خواسته هایش باید در رأس امورش قرار بگیرد تا جوابگوی او باشد !
|
|
|
||||||||||||||
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|