به عنوان يك هنرمند از احمدي‌نژاد حمايت مي‌كنم [آرشیو] - فوروم ایران آمریکا

PDA

براي ديدن مقاله با شکل و فرمت کامل به لينک روبرو مراجعه کنيد : به عنوان يك هنرمند از احمدي‌نژاد حمايت مي‌كنم

kaman
06-07-2009, 08:32 PM
كارگردان سريال يوسف پيامبر (ع):

به عنوان يك هنرمند از احمدي‌نژاد حمايت مي‌كنم

خبرگزاري فارس: كارگردان سريال يوسف پيامبر (ع) گفت: من به عنوان يك هنرمند از احمدي‌نژاد حمايت مي‌كنم و حتي به شما مردم تبريز مي‌گويم اگر لازم باشد جانم را نيز فداي وي مي‌كنم.

http://media.farsnews.com/Media/8801/Images/jpg/A0654/A0654195.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس از تبريز، فرج‌الله سلحشور ظهر امروز در ورزشگاه تختي تبريز در جمع حاميان احمدي‌نژاد افزود: شركت در انتخابات رياست جمهوري هم واجب است و لازم، بسيار ضروري و تعيين‌كننده است.
وي تصريح كرد: ملت ايران هر جا كه حقوق و منافع مسلمانان در خطر باشد، حضور مي‌يابد و سعي مي‌كند كه مانع چپاول و غارت دولت آمريكا شود.
سلحشور اضافه كرد: آمريكا در جريان جنگ 33 روزه خوب مي‌دانست كه ايران آنجا حضور دارد و به رزمندگان لبنان كمك مي‌كند و حمايت مي‌كند اما زماني كه شكست اسرائيل در لبنان را ديد جرات حمله به ايران را به خودش نداد.
وي اضافه كرد: در جنگ 22 روزه غزه نيز آنان مي‌دانستند كه ايران با تمام امكانات به غزه كمك مي‌كند و عامل شكست اسرائيل رزمندگان ايران بودند اما جرات مقابله با ايران را در خود نديد.
سلحشور با بيان اينكه حضور مردم در همه عرصه‌ها ضروري است، افزود: حضور مردم به معناي پشتوانه حكومت و دولت است.
وي تصريح كرد: گاهي انسان‌ها در دو راهي انتخاب قرار مي‌گيرند و نمي‌دانند كه كدام يك از انتخاب‌هايشان صحيح و حق است و نمي‌توانند حق را از باطل تشخيص دهند كه آنان مردمي بي‌تقوا و بي‌ايمان هستند.
كارگردان سريال يوسف پيامبر (ع) افزود: شما انسان‌هاي مومن كه به گفته قرآن فرقان داريد، مي‌توانيد تشخيص دهيد كه چه كسي حق است و چه كسي باطل.
وي كه در ميان گفته‌هاي خود به زبان تركي آذري نيز سخن مي‌گفت، افزود: از كسي حمايت كنيد كه مومنان، خداشناسان، نمازخوان‌ها، مجاهدان، علما و بزرگان از او حمايت مي‌كنند.
كارگردان سريال يوسف پيامبر يكي ديگر از راه‌هاي شناسايي نامزدهاي شايسته را نگاه به طرفداران آنان خواند و افزود: طرفداران يك كانديدا عالمان، بزرگان و نمازخوان‌ها هستند در حالي كه طرفداران كانديداي ديگر سرمايه‌داران، كارخانه‌داران و قلدرهايي كه خون مردم را مي‌مكند.
وي تاكيد كرد: ما بايد طرفدار مظلوم باشيم.
سلحشور ادامه داد: من به عنوان يك هنرمند از احمدي‌نژاد حمايت مي‌كنم و حتي به شما مردم تبريز مي‌گويم اگر لازم باشد جانم را نيز فداي وي مي‌كنم.
وي تصريح كرد: اين حمايت من به معناي حمايت از مظلوم‌، رهبري و يك قهرمان كه در برابر قدرت‌ها ايستاده است، بايد قلمداد شود.
اين كارگردان سينما اظهار داشت: در گذشته و حال در حكومت‌ها بين حاكمان و مردم همواره يك ديواري است كه نمي‌گذارد صداي مردم به گوش دولتمردان برسد.
وي افزود: دولتمردان در كاخ‌ها و مردم در كوخ‌ها هستند، مردم همواره با مشكلات فراواني دست و پنجه نرم مي‌كنند، دريغ از اينكه صداي آنها به گوش دولتمردان برسد.
سلشحور تاكيد كرد: اين در حالي است كه احمدي‌نژاد آمد و دولت را بين مردم شهر به شهر و كوچه به كوچه برد.
انتهاي پيام/‌ش10

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8803171210

kaman
06-07-2009, 09:17 PM
...
سلحشور اضافه كرد: آمريكا در جريان جنگ 33 روزه خوب مي‌دانست كه ايران آنجا حضور دارد و به رزمندگان لبنان كمك مي‌كند و حمايت مي‌كند اما زماني كه شكست اسرائيل در لبنان را ديد جرات حمله به ايران را به خودش نداد. ....

دوستان این مطلب را یکی از بزرگترین ژورنالیستهای آلمانی بنام "پیتر شول لاتور" در یک گذارش مخصوص تا ئید و تاکید میکند. وی اظهار میکند که آمریکا و اسرائیل دست در دست هم جنگ 33 لبنان را برای تست کردن توانائیهای ایران شروع کردند و اگر آنها آنچنانکه خود آنها تخمین میزدند میتوانستند در این جنگ حزب الله را زود و به زانو در بیاورند، بوش تصمیم داشت که سپس با ایران وارد کار زار شود. ولی شکست اسرائیل در جنگ لبنان برنامه های آنها را بکلی بهم ریخت.

بوش ایران را با وجود کمک دولت خاتمی برای حمله آمریکا به افغانستان جزو محور شرارت قرار داده بود.

فقط یک سیاست خارجی مستقل و پا بر جا در مقابل شیاطین، سیاست درستی است. نه سیاست جا زدن در مقابل نعره های دیو.

alisosho
06-08-2009, 08:19 AM
يك ياد اوري :برادر خانم اقاي سلحشور فرمانده انتظامي تهران و يكي از امراي سپاه و از نزديكان اقاي احمدي نژاد ميباشند.

mory291
06-08-2009, 10:38 AM
به هر حال براي ماندن در صدا و سيما به مدت طولاني و تداوم ساختن سريال هاي ميلياردي از كيسه بيت المال، بدون اينكه اين فرصت به ديگران هم داده شود، هزينه هائي بايد پرداخت!
ضمنا اين (http://www.iranamerica.com/forum/showthread.php?p=22724#post22724) هم نوشته هنرمند ديگري است كه از مرحمت صدا و سيما و وزارت ارشاد ، درست بر عكس مسير آقاي سلحشور برخوردار شده و نامه اش در همين فروم پست شده : بخوانيد (http://www.iranamerica.com/forum/showthread.php?p=22724#post22724)

kaman
06-08-2009, 01:39 PM
mory291 عزیز

تولید فیلمهای خوب و با ارزش هموارا با خرج پول همراه است.
هالیود برای فیلمهای خوب گاه گداری صدها میلیون دلار هزینه میکند.
واقعیت این استکه میلیونها ایرانی این سریال را با کمال اشتیاق میدیدند و از دیدن آن لذت میبردند.

نتیجه: صرف پول برای تولید محصول خوب و مناسب در ذات خود یک عمل زشت نیست.

kaman
06-08-2009, 02:04 PM
يك ياد اوري :برادر خانم اقاي سلحشور فرمانده انتظامي تهران و يكي از امراي سپاه و از نزديكان اقاي احمدي نژاد ميباشند.

نه بلحاظ قانونی و نه بلحاظ شرعی و عرفی، یک مسئله منفی در این موضوع دیده نمیشود. در همه جای دنیا چنین روابطی موجود میباشد.

alisosho
06-08-2009, 02:24 PM
kaman عزيز
1_در مملكت ما خيلي از مسائل بر روابط است نه ضوابط
2_اگر كار اقاي سلحشور كار خوبي بود چرا علما از اين فيلم ايراد گرفتند و كار بجايي رسيد كه قرار بود فيلم اما حسين را نيز به اقاي سلحشور بسپارند ولي همين علما و منتقدين خود سيما جلوي اين كا را گرفت ، شما تصور كنيد كه فيلم يوسف پيامبر را اگر اقاي مير باقري ميساخت از لحاظ كيفيت و تكنيك و روايي فيلم در چه سطحي قرار ميداشت ، دوست عزيز در داخل مملكت ما مگر قحط الرجال ديني و تاريخي بود كه اقاي (استاد) عسگر اولادي به عنوان كارشناس فيلم انتخاب ميشود ، بحث ما همين ريزه كاريها استو نتيجه اي كه از اين ديدگاه خارج ميشود.
3_در ايران 4 شبكه ملي وجود دارد و هر استان به تناسب شبكه منطقه اي حال وقتي مادر 60ساله من با ديد كاملا سنتي در شكايت من (البه به شوخي) در مورد ديدن سريال جومونگ ميگويد كه: *حداقل بهتر از برنامه هاي مزخرف تلوزيون است* حال پربينندگي فيلم يوسف پيامبر را كه از كودكي و در شعرها و داستانها ،با فرهنگ ما اجين شده چگونه بايد توصيف كرد.

kaman
06-08-2009, 02:46 PM
kaman عزيز
1_در مملكت ما خيلي از مسائل بر روابط است نه ضوابط
2_اگر كار اقاي سلحشور كار خوبي بود چرا علما از اين فيلم ايراد گرفتند و كار بجايي رسيد كه قرار بود فيلم اما حسين را نيز به اقاي سلحشور بسپارند ولي همين علما و منتقدين خود سيما جلوي اين كا را گرفت ، شما تصور كنيد كه فيلم يوسف پيامبر را اگر اقاي مير باقري ميساخت از لحاظ كيفيت و تكنيك و روايي فيلم در چه سطحي قرار ميداشت ، دوست عزيز در داخل مملكت ما مگر قحط الرجال ديني و تاريخي بود كه اقاي (استاد) عسگر اولادي به عنوان كارشناس فيلم انتخاب ميشود ، بحث ما همين ريزه كاريها استو نتيجه اي كه از اين ديدگاه خارج ميشود.
3_در ايران 4 شبكه ملي وجود دارد و هر استان به تناسب شبكه منطقه اي حال وقتي مادر 60ساله من با ديد كاملا سنتي در شكايت من (البه به شوخي) در مورد ديدن سريال جومونگ ميگويد كه: *حداقل بهتر از برنامه هاي مزخرف تلوزيون است* حال پربينندگي فيلم يوسف پيامبر را كه از كودكي و در شعرها و داستانها ،با فرهنگ ما اجين شده چگونه بايد توصيف كرد.

دوست عزیر alisosho

این شد یک انتقاد درست و قابل قبول. بهمین خاطر هم، تسکر من از شما.

واقعیت این استکه صدا و سیما در کنار بعضی برنامه های جالب و خوب، سریالهای مختلف مزخرفی را هم تولید میکند. در این شکی نیست.

mory291
06-08-2009, 02:53 PM
mory291 عزیز

تولید فیلمهای خوب و با ارزش هموارا با خرج پول همراه است.
هالیود برای فیلمهای خوب گاه گداری صدها میلیون دلار هزینه میکند.
واقعیت این استکه میلیونها ایرانی این سریال را با کمال اشتیاق میدیدند و از دیدن آن لذت میبردند.

نتیجه: صرف پول برای تولید محصول خوب و مناسب در ذات خود یک عمل زشت نیست.

دوست گرامي!
هاليوود از جيب مردم و اموال بيت المال دولتش خرج نمي كند تا فيلم هاي جهت دار بسازد. مجموعه استوديو ها و فيلم سازان هاليوودي به بخش خصوصي تعلق دارند. وانگهي ورود به ان فضا و ساختن فيلم و سريال در انجا هيچ رانتي نمي خواهد و زبده ترين فيلمسازان دنيا با هر عقيده و هر رنگ و هر جناحي مي توانند محصول خود را توليد كنند. هر كس توان و هنر بيشتر دارد درين رقابت برابر برنده است.
بله دوست من، فيلم خوب ساختن زشت نيست! اما رانت خوردن نه تنها زشت كه وقيحانه هم هست. چرا امثال سلحشور و شامحمدي ها كه حتي يك كار اثر گذار موفق ندارند كه حاصل كار و مديريت خودشان باشد _ نه با خرج و ماكت و مشاورين دولتي ساخته شده باشد _ و جشنواره يا جايزه ارزشمندي را برده باشد پاي ثابت تلويزيونند. اما كيارستمي و مخملباف و مجيدي و مهرجوئي و بني اعتماد و پور احمد ها و بسياري ديگر ازين افتخار سازان كه تمام دنيا، سينماي ايران را با نام اينان مي شناسد ، هيچ جائي در سيماي آقايان ندارند؟ حتي هنرمندان فيلم هاي جبهه اي مثل حاتمي كيا هم به دليل عدم جهت گيري و خط پذيري به حاشيه رانده شدند!
اين است مشتي نمونه خروار از عدالت و شايسته سالاري!

kaman
06-08-2009, 03:46 PM
دوست گرامي!
...
بله دوست من، فيلم خوب ساختن زشت نيست! اما رانت خوردن نه تنها زشت كه وقيحانه هم هست. چرا امثال سلحشور و شامحمدي ها كه حتي يك كار اثر گذار موفق ندارند كه حاصل كار و مديريت خودشان باشد _ نه با خرج و ماكت و مشاورين دولتي ساخته شده باشد _ و جشنواره يا جايزه ارزشمندي را برده باشد پاي ثابت تلويزيونند. اما كيارستمي و مخملباف و مجيدي و مهرجوئي و بني اعتماد و پور احمد ها و بسياري ديگر ازين افتخار سازان كه تمام دنيا، سينماي ايران را با نام اينان مي شناسد ، هيچ جائي در سيماي آقايان ندارند؟ حتي هنرمندان فيلم هاي جبهه اي مثل حاتمي كيا هم به دليل عدم جهت گيري و خط پذيري به حاشيه رانده شدند!
اين است مشتي نمونه خروار از عدالت و شايسته سالاري!

دوست عزیز

بخاطر این کمنت خوب از شما ممنون هستم.

ولی لطفآ فراموش نکنید که:

اولآ هالیوود یک تراست عظیم مالی تولید فیلم در آمریکاست (سراسرجهان) که تقریبآ هیچگونه محدودیتی هم برای تولید هر نوغ فیلمی که شما تصور کنید و پخش آنها در سراسر جهان برایشان وجود ندارد.

ثانیآ ایران دارای یک حکومت مذهبی است و در این حکومت احازه تولید هر نوع فیلم وجود ندارد. خدا را شکر! پس در ایران نمیتوان اصولآ به سبک آمریکا فیلم تولید نمود.

mory291
06-08-2009, 04:36 PM
دوست عزیز

بخاطر این کمنت خوب از شما ممنون هستم.

ولی لطفآ فراموش نکنید که:

اولآ هالیوود یک تراست عظیم مالی تولید فیلم در آمریکاست (سراسرجهان) که تقریبآ هیچگونه محدودیتی هم برای تولید هر نوغ فیلمی که شما تصور کنید و پخش آنها در سراسر جهان برایشان وجود ندارد.

ثانیآ ایران دارای یک حکومت مذهبی است و در این حکومت احازه تولید هر نوع فیلم وجود ندارد. خدا را شکر! پس در ایران نمیتوان اصولآ به سبک آمریکا فیلم تولید نمود.
kaman عزيز
فرمايشت متين!
اما جواب گفته هاي من اين نبود! من نگفتم همه فيلم هاي هاليوودي خوب است! بحث ما سر يك روال بود. گفتم رانت خواري به سبك آقاي سلحشور بد است و تعريف و تمجيد از رانت باز از آن بدتر! مخصوصا اگر به واسطه اين رانت چنان مديون و مفتون باشي كه حرف هائي بزني كه نبايد. مثلا آقاي سلحشور فرموده اند:
" : طرفداران يك كانديدا عالمان، بزرگان و نمازخوان‌ها هستند در حالي كه طرفداران كانديداي ديگر سرمايه‌داران، كارخانه‌داران و قلدرهايي كه خون مردم را مي‌مكند."
يعني ايشان خود را در رديف عالمان و بزرگان و نماز خوان ها قرار داده و افراد غير همفكر خود را مثل بنده و هزاران كارمند ودانشجوي و فيلمساز و هنرمند و آدم عادي ديگري كه ممكن است نظر ديگري داشته باشند را "قلدر هائي كه خون مردم" را ميمكند ناميده اند!
اين ادبيات، ادبيات يك هنرمند نيست. بلكه حرف هاي چاله ميداني و لمپني است. هيچ ربطي هم به انتخاب اين و آن ندارد! ما قرار است به 4 كانديدا راي دهيم كه همه طبق قانون اساسي ايرانيند، معتقد به نظام و ولايت فقيه و تائيد شده شوراي نگهبانند! آنوقت نام طرفدارانشان مي شود "قلدر خون آشام"!
عزيز من ! اين را دفاع از يك تفكر نيست و اصولا كاربرد چنين الفاظي توسط هر كس ، چيزي نيست مگر هتك حرمت هنر و متفكر و متشبث كردن و آلودن دامان اخلاق سياسي به كثيف ترين چيزهائي كه حتي از گفتن نامش هم در اين سايت فرهنگي شرم دارم.
دوست من! اينجا قرار نيست به هر قيمتي فقط به هم پاسخ دهيم.
موفق باشيد