براي ديدن مقاله با شکل و فرمت کامل به لينک روبرو مراجعه کنيد : هيچ مدركي براي تأييد مدرك دكتري زهرا رهنورد در وزارت علوم وجود ندارد
kaman
06-07-2009, 04:16 PM
(http://www.farsnews.com/mail.php?nn=8803170433&tt=) وزارت علوم اعلام كرد:
هيچ مدركي براي تأييد مدرك دكتري زهرا رهنورد در وزارت علوم وجود ندارد
خبرگزاري فارس: وزارت علوم، تحقيقات و فناوري اعلام كرد: هيچگونه مدركي دال بر تاييد مدرك دكتري زهرا رهنورد در وزارت علوم، تحقيقات و فناوري وجود ندارد.
http://media.farsnews.com/Media/8802/Images/jpg/A0679/A0679737.jpg
به گزارش خبرگزاري فارس، روابط عمومي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري اعلام كرده است: زهرا رهنورد حداقل در فاصله سالهاي 73-71 ضمن اينكه كارمند تمام وقت دانشگاه تهران بوده است، در سه رشته كارشناسي ارشد "پژوهش هنر " دانشگاه تهران، كارشناسي ارشد "علوم سياسي " و دكتراي "علوم سياسي " در دانشگاه آزاد به طور همزمان مشغول به تحصيل بوده است. كه مدارك تحصيلي سه گانه وي موجود است. بنابراين، وزير وقت علوم پاسخ دهند چرا در زماني كه پرونده خانم زهرا رهنورد جهت ارتقاي علمي در هيئت مميزي وزارت مطرح شده، موارد مربوط به همزماني تحصيل در سه رشته و در دو مقطع تحصيلي اصلا مورد توجه قرار نگرفته است.
در ادامه آمده است: شايد در قانون، تحصيل همزمان در دورشته دانشگاه آزاد و دانشگاه دولتي منع قانوني نداشته باشد، اما آيا ميتوان همزمان در سه رشته تحصيلي و در دو مقطع تحصيلي درس خواند و همچنين كارمند تمام وقت دانشگاه تهران هم بود. تنها در روند ارتقاي اعضاي هيئت علمي در مرحله استادياري و دانشياري است كه مدرك تحصيلي دكتري مورد بررسي قرار ميگيرد و در مقام ارتقاء از دانشياري به استادي مبناي هيات مميزه مركزي، پرونده تشكيل شده قبلي براي ايشان است. زيرا همواره فرض بر اين است كه در مراحل قبلي مدرك دكتري بررسي شده و نيازي به بررسي مجدد نيست. بنابراين، موارد مطرح شده در قبل بايستي توسط دو وزير قبلي، معين و توفيقي در بررسي پرونده ايشان لحاظ ميشد كه اين اتفاق نيفتاده است.
انتهاي پيام/ر
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8803170433
حاجی جفرسون
06-07-2009, 04:42 PM
بدترین فساد در نظامی که نام اسلام را با خود دارد این است که به نام دین به مردم دروغ بگوییم.
كلمه:
پرونده دکتر رهنورد با مجموعه مدارک ارشد و دکتری در هیئت ممیزی وزارت علوم ، تأیید شده است.
دکتر محمد جعفر توفیقی -وزیر اسبق علوم و تحقیقات- در رابطه با اتهامات واهی اعلام شده نسبت به نحوه انتصاب خانم دکتر رهنورد به عنوان ريیس دانشگاه الزهرا از سوی ريیس جمهور، گفت: پرونده ایشان جهت ارتقاء علمی استادیاری ، دانشیاری و استادی در هیئت ممیزی وزارت علوم و تحقیقات مطرح شده و پس از طی مراحل مختلف گزینش از جمله تأیید مدارک تحصیلی ایشان و گزینشهای دیگر ، به این عناوین دست پیدا کرده است.
توفیقی اضافه کرد: مدارک رهنورد توسط هیئت ممیزی وزارت علوم که بالاترین مرجع تشخیص مدارک علمی است در آن زمان به ریاست اینجانب تأیید شده است.
وی در ادامه گفت: مراحل انتخاب رئیس یک دانشگاه نیز مستلزم گذراندن مراحلی از قبیل معرفی توسط وزیر علوم ، هیئت نظارت شورای عالی انقلاب فرهنگی ، شورای عالی انقلاب فرهنگی بوده و پس از تأیید تمام مراحل فوق و مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی جهت اقدام به وزیر علوم معرفی میشود.
دکتر توفیقی افزود: در رابطه با همزمانی مقاطع تحصیلی بایستی به این نکته اشاره کرد که در قانون، تحصیل در دو رشته چه در دانشگاههای دولتی و چه در داشگاه آزاد ممنوع بوده، لیکن تحصیل همزمان در یک دانشگاه آزاد و یک دانشگاه دولتی منع قانونی ندارد و از این قبیل تحصیلات در کشور موارد فراوانی را داریم.
وی در پاسخ به این انتقاد که دکتر رهنورد در هنگام انتصاب به عنوان رئیس دانشگاه الزهرا از چه مرتبه علمی و دانشگاهی برخوردار بوده است، گفت : ریاست ایشان کاملاً مراحل قانونی خود را طی کرده، دانشگاه الزهرا دانشگاه اختصاصی هنر نیست و هیچ منعی برای ریاست ایشان در این دانشگاه وجود نداشت.
توفيقي افزود: رهنورد قبل از ریاست دانشگاه الزهرا ، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران بودند که عضویت هیئت علمی در این دانشگاه مستلزم گذر از هیئت ممیزی دانشگاه تهران است. بنابراين ایشان قبل از وزارت علوم ، توسط هیئت ممیزی دانشگاه تهران مورد تأیید صلاحیت قرار گرفته بودند.
حال با تمام این توضیحات آیا دولت نهم در اطلاع رسانی به مردم جانب امانت داری را رعایت کرده است؟
از:http://www.kalemeh.ir/
kaman
06-07-2009, 04:44 PM
دوستان
تمامی این حضرات بعد از انقلاب با شعارهای عجیب و غریبی جامعه را به چالش کسیده بودند. یکی از آنها همان شعار "یا روسری یا تو سری" و یکی هم شعار "ایمان قبل از تخصص و مدرک" بود.
همه این دکترها و مهندسین عزیز در آن زمان با این شعارها مخالفین خود را سرکوب و خفه کردند و کار ها را تا اندازه زیادی به دستهای ظاهرآ مومن ولی بی سواد جامعه سپردند و به جامعه ضررهای جبران ناپذیری را زدند.
بعد از سالیان همه یک مرتبه از خواب خرگوشی بیدار شده و به این فکر افتادند که:
راستی مدرک داشتن هم زیاد بد نیست. میشود بخشی از مردم را هم به این وسیله فریب داد.
حمله ها و هجوم ها برای گرفتن انواع و اقسام مدارک به انواع و اقسام مدارس عالی معتبر و خود ساخته شروع شد.
هر کسی، حتی آقای کردان هم سعی کردند بالاخره به یک طریقی به مدرکی هر چند جعلی دست بیابند.
بدین سبب، واقعیت این استکه این مدارک بیشتر به کاغذ پاره های بی ارزشی میمانند که هیچگونه پشتوانه علمی واقعی در آنها موجود نیست.
دلم به حال مردم خودمون میسوزد و بس.
راستی سنگ چه کسانی را به سینه میزنیم؟؟
حاجی جفرسون
06-07-2009, 05:06 PM
نکته حائز اهمیت اینکه خانم دکتر رهنورد در دولت نهم و در تیر ماه 86 مدرک استادی خود را از وزیر علوم ، جناب آقای زاهدی ، دریافت کردند و این بدین معنی است که تمام مراحل گزینش و مدارک تحصیلی ایشان در همین دولت و توسط وزارت علوم تأیید ، و مدرک استادی به ایشان اهدا شده است.
http://www.kalemeh.ir/vdce.x8objh8ef9bij.html
آقای کمان گرامی لطفا موضع خود را بعنوان یک اپوزسیون یا یک حامی احمدی نژاد مشخص کنید چون مطلبی که گذاشته اید اتهام بی اساس حامیان احمدی نزاد است که بعد از انتخابات طی شکایت انجام شده، دادگاه علیه احمدی نژاد جلسه برگزار می کند. اتهامی که هم اکنون خود حامیان دولت دیگر دنبالش نمی روند.
این برای من پاردوکس ایجاد می کند. شاید از احمدی نژاد بخاطر حرفهایش علیه هاشمی استقبال می کنید. ولی احمدی نزاد روی بسیار بدتری از تند رو های انقلابی راست است به طوری که با شناخت ایشان همه به هاشمی ها پناه می برند.
اگر بنا به براندازی باشد و یا انقلاب یا حمله عزیزان امریکایی که دیگر حساب کار ما و اپوزسیون جدا است.
ما اینجا هستیم در همین ظرفیت های موجود بجای شعار و انتقاد های همیشگی کمی معقو.لانه تر فکر کنیم که این نظام بر افتادنی نیست که اگر هم باشد وضع بدتر است و تنها همین روزنه هاست که ما را از گرداب خطرناک تند رو نجات می دهد.
جوانان ایران که در ایران زندگی می کنند به مسائلی که می گویید کمتر توجه می کنند. آن کسی که توانایی مهاجرت دارد می رود و کسی که نمی تواند به دنبال راهی برای زیستن است نه اینکه بخواهد انقلاب مجدد درست کند که دیگری سر کار بیاید.
شما از مال اندوزی سران حکومت انتقاد می کنید ولی مطلبی را گذاشته اید که همین ثروت اندوزان و حامیانشان می گذارند. این پاردوکس ایجاد می کند.
ما مسلمانیم و وقتی به یک بانوی محترم اتهام زده میشود و دروغش اثبات میشود این دروغ از ثروت اندوزی بدتر است.
این مطالب را دوستانه عرض کردم چون می بینم که به نام آزادگی و آزادی و برابری .و شجاعت و اسلام و دین و پیغمبری، گناههایی در دولت مدعی عدالت انجام میشود که اساسا: اساس انسان را زیر سئوال می برد.
گرفتاری های ایران را ما می دانیم. این صحبت های شما قربان دردی از ما دوا نمی کند.
شمشیری
06-07-2009, 06:51 PM
علی (ع) کلام بزرگی دارد که من سالهاست آنرا سرلوحۀ تمام ابعاد زندگیم قرار داده ام و نتیجه و سودش را به چشم هزاران بار دیده ام:
فاصلۀ میان بهشت و جهنم چهار انگشت است(یعنی به اندازۀ فاصلۀ میان چشم و گوش)
این است منطق علی و پیروان علی. تا چیزی را به چشم ندیدی باور نکن. این کوچکترین مساله و شیوه که شاید به چشم هم نیاید میتواند انقلابی در ملتها و فرهنگها ایجاد کند.
داستان ثروت هاشمی، کاخ فلان کس در کیش، کاخ ساختنها با کمک بالگرد، فرزندان هاشمی و و و نمیگویم دروغ است یا دروغ نیست. واقعیت این است که تا با چشم نه براساس گفته ها بلکه به عینه یا خودش را یا مدارک دال بر وجودش را ندیدیم نباید باور کنیم. این حرفها در تاکسی و قهوه خانه همین طور زده میشود و هربار بزرگتر میشود و این به هیچ عنوان یک روش علمی و اخلاقی نیست که بر اساس این طور گفته ها و شنیده ها داوری کنیم و جهت گیری نماییم. باز عرض میکنم که اینجانب به هیچ عنوان جهت گیری نمیکنم و حرف من این نیست که این طور داستانها راست است یا دروغ. به هرحال این کار سختی نیست که از تریبون دولت در جهت ایجاد یک موج احساسی موقتی و در میان یک عده که صبح تا شب صدای آمریکا میبینند و کانالهای اپوزوسیون و برانداز را دنبال میکنند ایجاد کرد. این ها تمام حرفهای همین هاست. ولی فقط "حرف" است. راست یا دروغ با خودشان. یکبار هم من به شخصه ندیده ام که برای کوچکتریم ادعایشان سند و یا مدرک رو کنند و تنها به همین گفته ها و شنیده ها بسنده میکنند و به همین شایعه پراکنی ها و ایجاد بحثها قانع هستند. البته یک نوع اندیشه هم این است که اگر می بود روشده بود و حتما نبوده که اعلام نشده.
درهرصورت رئیس دولتی که خود را حاکم شرع میداند و قانون گریزی را به هرشکلی تبلیغ میکند پایانش میشود رضاخان و قاجار و ناصرالدین. این حرف موسویست. کار باید علمی باشد و بواقع هم میشود علمی کار کرد و منطقی صحبت کرد و رویکرد اصولی پیش گرفت. برنامه گرایی منطق سالاری و هیجانی برخورد نکردن و بزرگتر از همه دروغ نگفتن از صفاتیست که در رئیس دولت امروز نایاب است. وگرنه پرده دری و اتهام و تهمت بسیار آسان است و بهترین راهبرد برای پاسخ ندادن و گریز و نقد است.
akbar
06-07-2009, 07:56 PM
کنفرانس خبری زهرا رهنورد/ موضع وزارت علوم سئوال برانگیز است/ من میشل اوباما نیستم رئیس سابق دانشگاه الزهرا خبر یکی از خبرگزاریها در خصوص موضع وزارت علوم درباره مدرک دکترای خود را سئوال برانگیز توصیف کرد و گفت: قرار است دانشگاه پس از انتخابات در این خصوص شفاف سازی کند ضمن آنکه وزارت علوم باید توضیح دهد که چگونه در دوران دولت نهم و در سال 86 به بنده مدرک فول پروفسوری اعطا شده است. به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر زهرا رهنورد رئیس سابق دانشگاه الزهرا بعد از ظهر امروز یکشنبه در کنفرانسی خبری با حضور نمایندگان رسانه های داخلی ضمن انتشار مدارک دانشگاهی خود از مواضع اخیر محمود احمدی نژاد در جریان مناظره با میرحسین موسوی به شدت انتقاد کرد.
وی با بیان اینکه علت برگزاری این نشست خبری نگرانی برای ملت ایران است، افزود: من فرزند ایران زمین و دختر ملت ایران هستم و امروز هم به دلیل علاقه ای که به این سرزمین دارم به گلایه از پرونده سازیهای صورت گرفته علیه خود می پردازم.
رهنورد با اشاره به سوابق مبارزاتی خانواده پدری و مادری اش و نسبت مادر خود با شهید نواب صفوی گفت: من پیش از ورود به مسائل مذهبی، تمام حس های مبارزاتی را تجربه کرده ام اما پس از انتخاب راه مذهب و لباس مذهبی نام خود را از زهره به زهرا و نام خانوادگی ام را از کاظمی به رهنورد که به معنای ره نورد در مسیر اسلام، قرآن و پیروزی اسلام بود تغییر دادم.
رئیس سابق دانشگاه الزهرا با تاکید بر لزوم حفظ عزت رئیس جمهور در تمام شرایط ادامه داد: ما خواستار حفظ عزت رئیس جمهوری اسلامی ایران هستیم؛ من می خواهم در اینجا از ملت ایران دفاع کنم چرا که به آنها دروغ گفته شده و کسی که مرتکب این گناه شده است نه تنها به خود که به ملت ایران توهین کرده است.
همسر میرحسین موسوی با تاکید بر اینکه سوابق تحصیلی اش کاملا روشن و مشخص است، سخنان احمدی نژاد در مناظره با موسوی را اهانت به تمام زنان ایرانی دانست و گفت: اگر قرار است به زنان ایرانی اهانت شود، من هم یکی از آنها هستم. کسانی که پرونده سازی می کنند در واقع برای زن ایرانی پرونده سازی کرده اند. ظاهرا جرم من این بوده که از مجاری قانونی موفق به کسب دو فوق لیسانس شده ام. گویا هنرمند و روشنفکر بودن همزمان برای زن ایرانی جرم است! شاید پرونده سازان خواستار تعالی زن ایرانی نیستند.
وی با اشاره به اصل 121 قانون اساسی و آنچه که تخطی رئیس جمهور از سوگند نامه ریاست جمهوری می خواند، اظهار داشت: رئیس جمهور باید تمام توان خود را در راه گسترش عدالت و پرهیز از خودکامگی به کار گیرد و از حرمت اشخاص و حقوق آن ها دفاع کند. حال آیا در جریان مناظره چند شب قبل حرمت بنده به عنوان یک زن در برابر شوهرش و 200 میلیون بیننده از سوی رئیس جمهور حفظ شد.
رهنورد تصریح کرد: آیا به واقع رئیس جمهور به سوگند خود پایبند بوده است. من می خواهم از مقام رئیس جمهور که محصول الله اکبرها، خون شهدا و بیوه شدن زنان متعدد بوده دفاع کنم. به اعتقاد بنده آنچه در جریان مناظره از سوی رئیس جمهور رخ داد مهم ترین اهانت به خون شهیدان بود.
رئیس سابق دانشگاه الزهرا افزود: من از زمانی که اعتقادات مذهبی ام چون امروز نبود و پوشش اسلامی هم نداشتم تا زمانی که حضرت زهرا (س) را به عنوان الگویم برگزیدم دردمند مردم بوده ام و امروز احساس می کنم با نوعی پرونده سازی سخیف به عزت مردم ایران اهانت شده است.
وی در بخش دیگری از سخنانش در پاسخ به سئوالی درباره برنامه های میرحسین موسوی برای رفع تبعیض علیه زنان گفت: قطعا آقای موسوی برنامه رفع تبعیض از زنان را با جدیت پیگیری خواهد کرد؛ البته ما پس از انقلاب کبیر اسلامی در کشور با مشکلاتی مواجه شدیم که بدون شک موسوی در جهت رفع آنها اقدام خواهد کرد. وی حداقل از دو تا سه وزیر زن در کابینه خود استفاده می کنند و علاوه بر آن در سمت هایی چون سفارت، مشاورت و معاونان وزرا هم شاهد جایگزینی بانوان خواهیم بود.
رهنورد با تاکید بر لزوم عذرخواهی احمدی نژاد از خود اظهار داشت: ایشان جرمهایی را متوجه من کردند که البته من هم وکیلی گرفته و از او تقاضا کردم که در صورت عذرخواهی نکردن رئیس جمهور از ملت ایران و من و همسرم به واسطه تجاوز به حریم اخلاقی، تجاوز به حریم زوجیت و پرونده سازی بی پایه علیه بنده تا 24 ساعت آینده شکایتی را علیه او تنظیم کند که این زمان از همین لحظه آغاز شد.
همسر میرحسین موسوی با بیان اینکه عنوان فول پروفسوری را در دوران دولت نهم کسب کرده است، تصریح کرد: از دکتر فرهاد رهبر، فرجی دانا و چند تن دیگر از اساتید که این مدرک را به من اعطا کردند تشکر می کنم. گویا قرار است دانشگاه پس از برگزاری انتخابات مدارک دقیق دوران تحصیل بنده را منتشر و تائید کند.
وی با تشریح جزئیات مراحل دریافت مدارک خود تاکید کرد: بنده در جریان یکی از سخنرانیهای اخیرم به دریافت لقب "مظلومه" هم مفتخر شده ام در حالی که دولت باید بانوان را به لقب "مفتخره" ملقب سازد.
رهنورد در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه آیا شما در صورت انتخاب میرحسین موسوی به عنوان رئیس جمهور آتی ایران، شباهتی با میشل اوباما خواهید داشت؟ تاکید کرد: من میشل اوباما نیستم؛ من زهرا رهنورد و پیرو حضرت زهرا (س) هستم اما به تمام زنان فعال در جهان احترام می گذارم.
رئیس سابق دانشگاه الزهرا در پاسخ به سئوالی دیگر گفت: من به هیچ وجه از اینکه آبروی رئیس جمهور کشورم برود، شادمان نمی شوم اما چه باید کرد که رئیس جمهور ما خود قدر مقام و منزلتش را نمی داند؟ ریزش آرا هم بدیهی ترین نتیجه ای است که از چنین رفتاری بر می آید.
وی در ادامه با تاکید بر توافقی که میان او و مهندس موسوی در خصوص حقوق زنان وجود دارد، تاکید کرد: موسوی به عنوان کسی که همسرش از فعال ترین بانوان در حوزه حقوق زنان است چگونه می تواند در پی محدودسازی حقوق زنان باشد؟ قطعا او در این زمینه فعالیتهایی اساسی را آغاز خواهد کرد.
همسر میرحسین موسوی در واکنش به خبر امروز یکی از خبرگزاریها در خصوص اعلام وزارت علوم درباره مدرک دکترای خود یادآور شد: تمام مدارک قانونی که بر اخذ مدارک بنده به صورت کاملا قانونی دلالت دارند موجود هستند و باید از خود وزارت علوم پرسیده شود که چرا در حالی که در سال 86 به بنده فول پروفسوری اعطا شده چنین مباحثی در آستانه انتخابات مطرح می شود؟
رهنورد در خصوص قطع سیستم صوتی استادیوم کرج به هنگام سخنرانی میرحسین موسوی نیز پرسید: باید دید قطع بلندگو در مراسم کرج از سوی فرشته ها صورت گرفته یا شیاطین ؟!
رئیس سابق دانشگاه الزهرا درباره احساسش در لحظه تهدید موسوی از سوی احمدی نژاد به افشای مدارک مربوط به تحصیلات خود گفت: این سئوال بسیار حساس و خوبی است؛ حقیقت این است که بنده در آن لحظه دلم به حال ایشان سوخت! چرا که اولا قانون را نشناخته و از آن تخطی کردند؛ ثانیا دروغ گفتند و ثالثا طرح موضوع مربوط به همسر طرف مقابل شان حاکی از ضعف شدید ایشان بود.
وی در پاسخ به سئوالی دیگر درباره اجباری بودن پوشش اسلامی در جامعه ایران، اظهار داشت: بنده از ابتدا اندیشه های آزادیخواهانه بسیاری داشته ام اما دستورالعمل مربوط به پوشش بانوان در قرآن کریم آمده ولی نکته اینجاست که با این موضوع نمی توان به شکل سرکوبگرانه برخورد کرد.
رهنورد سخنانش را اینگونه پایان داد: ذره ذره وجود رهنورد برای خاک ایران می تپد و هیچ کس نمی تواند این حس قوی را خفه کند. چو ایران نباشد تن من مباد!
در پایان این مراسم، کپی مدارک زهرا رهنورد در میان خبرنگاران داخلی و خارجی توزیع شد.
امانت داري و اخلاق مداري
استفاده از اين خبر فقط با ذکر منبع " خبرگزاري مهر " مجاز است.
حاجی جفرسون
06-07-2009, 08:16 PM
با تشکر از اکبر جان- خبرگزاری مهر هم که هوادار دولت نهم است. بنظرم دوستان تا بعد از انتخابات و دادگاه احتمالی از پرداختن به مدرک زهرا رهنورد و این قبیل مسئله نخ نما خود داری کنند. امروز وزارت اطلاعات عده ایی از حامیان احمدی نژاد که قصد انتشار عکس های جعلی را داشته اند، دستگیر کرده است.
یاران احمدی نزاد، این حیله دیگر سوخته است. توهین کردید هم از اخلاق دور شدید هم دروغ گفتید هم اتهام بی اساس زدید. دیگر هر چه قدر به رهنورد بپردازید اعتبار خودتان را مخدوش می کنید. بی اعتباری را اگر دوست دارید بسم الله فقط فرووم با مباحث و بحث های بیهوده پر میشود.
akbar
06-07-2009, 09:59 PM
حاجی جفرسون عزیز بعضی افراد وگروه ها مثل حبر گزاری مهر میبینند هوا پسه خلاصه هفته بعد هم میخواهند در این مملکت زندگی کنند. در طی این روزها گروه های زیادی را خواهیم دید که زندگیشان را به احمدی نژاد گره نمیزنند.
مسعود
06-07-2009, 10:29 PM
با سلام، اگر با چشم خود ندیده بودم و با گوش خود نشنیده بودم شاید با شنیدن این همه تهمت و دروغ از انسانهایی که انتظار شنیدن این همه فریب از آنها در این سطح وسیع نمیرود من هم باورم شده بود. خدا را شکر میکنم که این امکان از طریق دوستان و اینترنت بوجود آمد که حداقل برای عده ای که به سرنوشت ایران علاقمند هستند حقیقت روشن شود. همانند حاجی غزیز من هم تقاضا میکنم از گزاشتن مطالبی که دیگر اظهرومن الشمس است خود داری کرده، حالا که میخواهند با فریب و نیرنگ و سر انجام اگر میسر نشد با تغییر آرا با حکم شرعی، با کتک و ارعاب مردم، با بی آبرو کردن مسلمین رقیب، با هر حیله و خدعه ای که امکان دارد راَی مردم را تغییر دهند، لطفاً ضمن روشن نمودن دیدگاه خود (اگر تا کنون تصمیمی برای آن گرفته اید) در تاپیکها از افترا بستن و ایجاد شبهات واهی خودداری نمایید.
kaman
06-07-2009, 10:50 PM
دوستان
تمامی این حضرات بعد از انقلاب با شعارهای عجیب و غریبی جامعه را به چالش کسیده بودند. یکی از آنها همان شعار "یا روسری یا تو سری" و یکی هم شعار "ایمان قبل از تخصص و مدرک" بود.
همه این دکترها و مهندسین عزیز در آن زمان با این شعارها مخالفین خود را سرکوب و خفه کردند و کار ها را تا اندازه زیادی به دستهای ظاهرآ مومن ولی بی سواد جامعه سپردند و به جامعه ضررهای جبران ناپذیری را زدند.
بعد از سالیان همه یک مرتبه از خواب خرگوشی بیدار شده و به این فکر افتادند که:
راستی مدرک داشتن هم زیاد بد نیست. میشود بخشی از مردم را هم به این وسیله فریب داد.
حمله ها و هجوم ها برای گرفتن انواع و اقسام مدارک به انواع و اقسام مدارس عالی معتبر و خود ساخته شروع شد.
هر کسی، حتی آقای کردان هم سعی کردند بالاخره به یک طریقی به مدرکی هر چند جعلی دست بیابند.
بدین سبب، واقعیت این استکه این مدارک بیشتر به کاغذ پاره های بی ارزشی میمانند که هیچگونه پشتوانه علمی واقعی در آنها موجود نیست.
دلم به حال مردم خودمون میسوزد و بس.
راستی سنگ چه کسانی را به سینه میزنیم؟؟
به خاتمی هم سالیان زیادی است که لقب دکتر داده اند، در صورتیکه ایشان فقط صاحب لیسانس هستند.
این روشها هم از روشهای کشورها و مردم عقب مانده است.
ولی از دوستان تحصیل کرده که دیگر چنین انتظاری نمیرود!!
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd