آقازاده هايي از جنس مردم!+عكس [آرشیو] - فوروم ایران آمریکا

PDA

براي ديدن مقاله با شکل و فرمت کامل به لينک روبرو مراجعه کنيد : آقازاده هايي از جنس مردم!+عكس

alisosho
06-06-2009, 01:15 PM
در حالي كه دكتر احمدي ن‍ژاد مرتب ساير مسئولان نظام را متهم به رانت خواري و سواستفاده از امكانات مي كند پسر وي به همراه تازه عروسش يعني دختر جناب مشايي، سال گذشته بدون نوبت از طريق كاروان وزارت خارجه عازم حج تمتع شدند همچنين در اين فهرست نام دختر احمدي نژاد وپسر مشايي نيز به چشم مي خورد.
این در حالي است كه بسياري از پيرمردان وپيرزنان به دليل زمان طولاني انتظار نگران محروم شدن از حج هستند و مردم عادي نيز بايد بعضا تا بيست سال منتظر رسيدن نوبت براي اعزام به حج تمتع باشند.

http://www.ayandenews.com/files/fa/news/1388/3/15/11744_849.jpghttp://www.ayandenews.com/files/fa/news/1388/3/15/11745_495.jpg

http://www.ayandenews.com/files/fa/news/1388/3/15/11746_640.jpg

http://www.ayandenews.com/fa/pages/?cid=8457

danesh
06-06-2009, 04:27 PM
زمان آقای خاتمی و رفسنجانی اصلاً از این کارا نبود
من به شما پیشنهاد می کنم لیست سفرهای اروپایی و آمریکایی ودوبی رو هم پیدا کنید ببینید کدام آقایون به این کشورها رفته اند
اگه می تونید ببینید کدوم آقایون و یا فرزندان ایشان سیتیزن آمریکا و دیگر کشورهای اروپایی شدند
اصلاً چرا خارج کشور میرید همین داخل کشوررو بگردید ببنید اسامی همه افرادی ( سیاستمدار و البته فرزندان و خانواده این آقایون ) که کاخ نشینن بیارید بعدش اگه هم تونستید نحوه پول درآوردن مشروع این آقایانو بگید ما هم یاد بگیریم
والا زندگی خیلی سخته ماهم بریم تو این کارهای حلال

مرتضی
06-06-2009, 04:59 PM
دانش عزیز
اگر بنا باشد با سیاق خودتان جواب فرمایش شما داده شود چیزی به این مضمون خواهد بود:

اگر دنبال راه های حلالی هستید که ختم به ثروت میلیاردی می شود، چرا راه دور می روید؟ گوشه چشمی به جناب محصولی داشته باشید (که همشهری بنده هستند و این حقیر افتخار آشنایی اجباری با ایشان و کس و کارشان را دارم) و از ایشان کسب راهنمایی کنید.

اما برادر بزرگوار این راهش نیست. اگر افشای دیگری راه تبرئه "من" باشد در این مملکت همه اولاد پیغمبرند. این راه رنگ آمیزی افراد با سفید و سیاه ره به جایی نمی برد.

danesh
06-06-2009, 07:21 PM
دوست من این شما به احمدی نژاد ایراد می گیرید پرونده ها رو می چرخه کسی رو محکوم می کنه
خب خود شما هم همین کارو دارید می کنید
در ضمن آقازاده به کسی میگن که میلیاردر باشه و این پولارو از پول ملت برداشته باشه
خوبه که اسم محصولی رو اوردی خوب شما که به او نزدیک بودی بگید در دوران سازندگی و اصلاحات چگونه این آقا پولدار شدن مگه دولت اون موقع فکر ملت نبود چرا جلوی این پول خوری ها رو نگرفت؟

مرتضی
06-06-2009, 07:32 PM
دانش عزیز؛ آب در هاون کوفتیم. بنده محصولی را مثال زدم که بگویم این روش بحث درست نیست. شما دارید نوک انگشت را نگاه می کنید نه اونجایی که نشون میده.

danesh
06-06-2009, 07:48 PM
دوست من اتفاقاً بهترین موضوع همین محصولیه؟
خرج راه دور رفتن زیاده مگه محصولی طرف احمدی نژاد نیست ؟
اینهم یکی از این آقازادها
چرا از فاش شدن این مسائل حراس دارید؟
شما نمی گید از نزدیک با این آقا در ارتباط بودید خب بگید چگونه ثروت بدست آورده؟

مرتضی
06-06-2009, 08:15 PM
به دل نگیرید اما این روش بحث شما نمونه دقیقی از تخریب خود و دیگران و نمونه تمام عیار روش رئیس جمهور است. من باب این که شبهه ای ایجاد نشود این جواب را اینجا می نویسم و بعید می دانم متوجه اصل عرایضم شده باشید.

در باب جناب محصولی، ایشان در تمام مدتی که در تهران مشغول برجسازی و تجارت بودند بنا بوده که در سپاه آذربایجان غربی مشغول به خدمت باشند و ساعات حضورشان در سپاه به عصر پیج شنبه ها محدود می شد. من هم به سبب توفیق خدمت سربازی شاهد گوشه ای از آنچه ایشان می کردند بودم. من که سربازی بیشتر نبودم اما نظر تک تک دوستان ایشان که همگی سرتیپ های زمان جنگ هستند و الان در سپاه استان هستند در مورد این ثروت اندوزی شنیدنی است. گفتن دقیقتر جزییاتی که مورد علاقه شماست کار درستی نیست. شاید هم این حضرات سرتیپ که عرض شد از سر حسادت اینگونه نقل می کنند. الله اعلم.

القصه، اگر می خواهید به تایید یا تکذیب چیزی که گفتم بپردازید یا نمونه مشابه از یمین و یسار ذکر کنید و ما را شرمنده، لطفا وقت خودتان را تلف نکنید. برای بار آخر عرض می کنم که منظور من این بود که این فاش کردنها و هیجان ناشی از آن بیشتر از آن که مهیج و جدید باشد، نشان بی تجربگی سیاستمدارانی است که انگار تازه با آن روبرو شده اند. به جای این هیاهو، فکر چاره کردن می تواند رئیس جمهور را به محبوبیتی برساند که به خاطرش با آبروی یک ملت بازی می کند. ایشان و تک تک سیاستمداران ایران و تقریبا هر کشور دیگری نقاط سیاهی در کارنامه دارند که واگو کردنش بی ارائه راه درمان عین هیجانات دوران مدرسه کودکان است. دلخوش و مغرور بودن از یافتن چیزی که صدها بار یافته شده و گم شده.

danesh
06-06-2009, 08:46 PM
دوست عزیز
این تخریب نیست
تخریب در قبل مناظره و از طرف حامیان کاندیداهای دیگر کاملاً واضح بود
شما یک نمونه از خانواده احمدی نژآد رو وارد بحث می کنید و با اون هر نتیجه ای که می خواید می گیرد
شما مگه اصلاح طلب نیستید شما مگه نمی گید اینجا برای آگاه شدن مردم
خوب من از شما یک سوال دارم به سفر رفتن حج اونم با سهمیه ای که ممکن است خود وزارت در اختیار کارمندان آن وزرارت گذاشته دلیل بر آقازادگی میشه . از این تسهیلات که تو بیشتر شرکتا هم هست
مثلا تو بانکا به کارمندای بانک تسهیلات زیادی می دن خوب این دلیل بر اینه که همه کارمندای بانک آقازادن؟
یا دانشجو ها را با سهمیه دانشجویی به سفر حج می برن پس این دانشجویایی که میرن حج آقازادن؟
بازهم می گم آقازاده کسیه به طور نامشروع از پول ملت استفاده کرده
محصولی هم که من در اینجا آوردم خود آقای موسوی وارد موضوع کرد مگه ناراخت نیستند که محصولی چرا پولدار شده و چرا وزیر شده؟
مطمئن باشید در اون مجلسی که به آقای محصولی رای اعتماد داده هم اصلاح طلب بوده و هم راستگرا
لطفاً در انتخاب موضوع و بحث دقت کنید و هرچیرو که پیدا کردید به عنوان بد بودن احمدی نژاد نشان دهید

مرتضی
06-06-2009, 09:11 PM
بازهم می گم آقازاده کسیه به طور نامشروع از پول ملت استفاده کرده
محصولی هم که من در اینجا آوردم خود آقای موسوی وارد موضوع کرد مگه ناراخت نیستند که محصولی چرا پولدار شده و چرا وزیر شده؟
مطمئن باشید در اون مجلسی که به آقای محصولی رای اعتماد داده هم اصلاح طلب بوده و هم راستگرا
لطفاً در انتخاب موضوع و بحث دقت کنید و هرچیرو که پیدا کردید به عنوان بد بودن احمدی نژاد نشان دهید

آخه رفیق عزیز، برادر بزرگوار، اگه مجلس رای به محصولی داد دلیلش این بود که احمدی نژاد ایشون را با علم به شرایط مالی وزیر معرفی کرد. با این الاکلنگ بازی به جایی نمی رسیم که شما بخواهید کار محصولی را گردن چپ بیاندازید و من به گردن راست. ایراد در جایی غیر از این است و شما فقط می خواهید خیالتان را با این حرفها راحت کنید که محصولی نوچه چپ بوده یا راست.
شاید من اینقدر مبهم می نویسم که قابل خوندن نیست اما به کرات عرض شد این بحث موردی و "افشاگری" هنر نیست. از بقال سر کوچه بپرسید خبرهایی از زمین خواری و فساد مالی و این حرفها دارد. انتظار از رئیس جمهور بیش از این حرفهاست، ایشان مدعی مدیریت جهانند، مفتخر به نمایندگی ولی عصر (عج) هستند. اگر شق القمر ایشان همان افشاگری است که من به بقال سر کوچه رای می دهم که سلام و علیکی با هم داریم. جای تاسف است که ما در همان اولین اصول بحث دچار سوء تفاهم هستیم.

kaman
06-06-2009, 09:21 PM
دوست عزیز دانش

این انتقاد برای احمدی نژاد وارد است که اگر ایشان از میلیاردرهای دیگری نام برده و آنها را به چالش میکشند، خودشان هم اجازه ندارند که افراد متقلب و جاعل مدرک دکترا و یا میلیاردرهای دیگری را به سمت وزیر کشور انتخاب کنند.

بنده ضمن حمایت از سیاست خارجی ایشان دز زمان بوش، از این کارهای ایشان بسیار متنفر هستم. چرا که در عمل صداقت خود ایشان را زیر سئوال بسیار بزرگی میبرد. فراموش نکنیم که همواره صحبت از صد ها میلیارد است!!!

danesh
06-06-2009, 09:39 PM
مطمئن باشید مافیای ثروت قدرتمند بازهم می تواند در رئیس جمهوری که مخالفشان هم هست اعمال نفوذ کند و افرادی که می خواهند وارد کار کنند
ولی از انجا که اینها از روحیه رک گویی و افشاگری احمدی نژاد می ترسند قصد از کار انداختن ایشان را دارند
برای مثال یکی از این تمام شدن طاقت احمدی نژاد در مناظره با موسوی بود که بدون هیچ پروایی کسانی رو به چالش کشید که قدرتمندترین افراد با نفوذ هستند

saeed.sajedi
06-07-2009, 03:56 AM
آقای دانش عزیز لطفا تعصب را کنار بگذارید و با خود بیندیشید که چرا صبر آقای احمدی نژاد نزدیک انتخابات تمام می شود ایشان اگر افشای نام به قول خودشان مفسدین اقتصادی(بنده نظری راجع به مفسد بودن یا نبودن ایشان ندارم) را وظیفه می دانند که چهار سال از انجام وظیفه سرباززده اند و اگر نه که این کار فقط یک بازی تبلیغاتی بوده است
من یک سوال از شما دارم
اگر آقای هاشمی منحرف کننده خط انقلاب است چرا الان آقای رییس جمهور یاد این موضوع افتاده؟چرا زمانی که به عنوان استاندار دولت سازندگی مورد انتخاب آقای هاشمی قرار گرفتند ایشان را در سفر اردبیل از ستون های نظام می دانستند؟.....به نظر شما این مساله جای تامل ندارد؟
دوست من بهتر است تعصب را کنار بگذاریم...و جانب حق را نگه داریم البته من نمی گویم کاندیداهای دیگر مظهر حق هستند اما دفاع متعصبانه از سیاست ها و صحبت های کسی که گفتار و کردارش در تناقض آشکار با یکدیگر است راه به جایی نخواهد برد آخرت خودمان را برای دنیای دیگری خراب نکنیم....

alisosho
06-07-2009, 11:58 AM
عکس: ویزای ایتالیا برای خانواده علی‏آبادی
در شرایطی که پسر محمد علی‌آبادی در تنها گفت‌وگوی خود در عمر دولت نهم مدعی شده بود که اعضای خانواده معاون رییس جمهور در فعالیت‌های اقتصادی و ورزشی سازمان تربیت بدنی فعالیت ندارند، افشای نامه حسن میرزاآقا بیک به سفارت ایتالیا برای صدور ویزای همسر و دو دختر محمد علی‌آبادی به سئوالات موجود پیرامون ادعای پسر ارشد علی‌آبادی افزود.

به گزارش شهاب‌نیوز؛ این در حالی است که با انتتشار تصویر نامه دبیر کمیته اجرایی بازی‌های کشورهای اسلامی به سفارت ایتالیا در تهران و درخواست این کمیته جهت صدور ویزا برای همسر و دختران محمد علی‌آبادی؛ این سئوال به وجود آمد که حضور این سه نفر قرار است با هزینه چه کسی یا کدام نهاد و با چه هدفی صورت گیرد.

دو روز قبل، غلامحسین کرباسچی با طرح نکات ناگفته‌ای درباره ادعاها و حملات تخریبی محمود احمدی‌نژاد، ادعا کرده بود که ثروت سه تن از نزدیکان آقای احمدی‌نژاد یعنی صادق محصولی، محمد علی آبادی و علی سعیدلو از تمام وزرا و سران نظام در گذشته بیشتر است. مهدی کروبی نیز در مناظره شنبه شب خود با محمود احمدی‌نژاد، شبهات و سئوالاتی را درباره فساد مالی برخی مشاوران و مدیران ارشد سازمان تربیت بدنی استان تهران و بازداشت برخی از نزدیکان آقای علی‌آبادی مطرح کرد و از رئیس دولت نهم خواست در این زمینه توضیح دهد.

تصویر این نامه آنچنان که از سوی ستاد انتخاباتی مهدی کروبی منتشر شده است را ببینید:
http://www.etemademelli.ir/upload/80-60/222222222222111112.jpg
http://www.ayandenews.com/fa/pages/?cid=8561

danesh
06-07-2009, 05:24 PM
آقای دانش عزیز لطفا تعصب را کنار بگذارید و با خود بیندیشید که چرا صبر آقای احمدی نژاد نزدیک انتخابات تمام می شود ایشان اگر افشای نام به قول خودشان مفسدین اقتصادی(بنده نظری راجع به مفسد بودن یا نبودن ایشان ندارم) را وظیفه می دانند که چهار سال از انجام وظیفه سرباززده اند و اگر نه که این کار فقط یک بازی تبلیغاتی بوده است
من یک سوال از شما دارم
اگر آقای هاشمی منحرف کننده خط انقلاب است چرا الان آقای رییس جمهور یاد این موضوع افتاده؟چرا زمانی که به عنوان استاندار دولت سازندگی مورد انتخاب آقای هاشمی قرار گرفتند ایشان را در سفر اردبیل از ستون های نظام می دانستند؟.....به نظر شما این مساله جای تامل ندارد؟
دوست من بهتر است تعصب را کنار بگذاریم...و جانب حق را نگه داریم البته من نمی گویم کاندیداهای دیگر مظهر حق هستند اما دفاع متعصبانه از سیاست ها و صحبت های کسی که گفتار و کردارش در تناقض آشکار با یکدیگر است راه به جایی نخواهد برد آخرت خودمان را برای دنیای دیگری خراب نکنیم.
دوست عزیز تعصب؟؟
من تعصب به کسی ندارم
چرا نظری ندارید باید در مورد مفسدین نظر داشته باشید مگر شما ایرانی نیست
در خوزستان زندگی می کنی یکی از منابع اصلی نفت ایران؟ چرا در مورد پول نفت از کاندیداهاتون سوال نمی کنید چرا نمی پرسید سی سال از انقلاب گذشته اینهمه پول نفت کجا رفته چرا سهم نفت به استان نفت خیز تعلق نمی گیره؟ چرا هنوز چنین اقتصادی داره حالا احمدی نژاد 4 سال بقیه اون دوران که این آقایان بودند چرا پیشرفت اقتصادی در جامعه اتفاق نیفتاده 16 سال رفسنجانی و خاتمی و بعضی از آقایون هم مشاورشان وضعیت معلمان ، بازنشستگان و کارمندان خوب شد یا وضعیت دوستان و اطرافیان این آقایان؟، فقط چون از احمدی نژاد بدتون میاد رفتید فلان کس را انتخاب کردید . بستن چند دستبند سبز و زرد و رنگای دیگه که مملکتو درست نمیکنه با اسمای قشنگ گذاشتن سبز و سایه و می توانیمو اینا که مملکت درست نمیشه
این آقایون که افراد تازه وارد نیستند سوابق کاری تو سیاست دارند چرا از اون دوران ازشون توضیح نمی خواید؟
بپرسید چرا در مورد اتهام فساد مالی به اطرافیان کاندیداهاتون توضیح نمی دن
چرا در مورد اعدامهای دسته جمعی توضیح نمی دن و چرا محکوم نمی کنن
چرا توضیح نمی دن ستاره کردن دانشجوها را خودشون آغاز کردن حالا می خوان بردارن ( خب چرا اون موقع اصلاً آغاز کردن)
می پرسن قتلهای زنجیره ای میگید این اصول گراها نفوذ داشتند میگم 18 تیر می گید اصولگراها،میگم بسته شدن روزنامه میگید اصولگراها؟ پس این رئیس جمهور به چه دردی میخورد مشاور این آقا پس چیکاره بود؟ رئیس مجلس چی کاره بود؟ مصلحت نظام چی کاره بود؟ توانایی کارکردن نداشتند 20 میلیون حامی پشت سرشون بود میومدند اعلام می کردند جرات نکردند حتی بگن و استعفا کنن ؟ تو این 8 سال چقدر پولدار شدن
یعنی چه نظر ندارم باید نظر داشته باشید باید بخواید جوابگو باشه مگه نمی گید دنبال اصلاح کردنه بیان صالح بودن خودشونو و اطرافیانشونو نشون بدن
دیشب کروبی می پرسن برنامه اقتصادت چیه؟ میره هاله نور
آره هاله نور احمدی نژاد گفته و نباید میگفته ضررش به خودش برگشته و خودش مضحکه شده ( من هیچ تعصبی به احمدی نژاد ندارم) پس آقای کروبی که ادعای ایران برای همه اقوامو داره! چرا نمیگه تو مهمانی مدعی اصلاحات در مورد دو قوم ایرونی جوک میگن و کرکر می خندند! این توهین به دوقومه! نه بخود فرد ! باعث تفرقه ایرانیاست!آره آدم معمولی این جوکا رو می گفت میگفتیم سرش نمیشه ؟ این آقای مدعی گفتگو تمدنها چرا این جوکو میگه؟
از من پرسیدید چرا زمان رفسنجانی از رفسنجانی تعریف کردن
خوب اون موقع که این آقارو کسی نمیشناخت خب بد می گفت مثل افراد دیگه سرشو زیر آب می کردن ( قدرتمند رفسنجانی بود) آقای رفسنجانی بعد جنگ طرفدار زیاد داشت احمدی نژاد می گفت آقا فلان کار میکنه پدرشو در میاوردن
الان که قدرت داره جراتش هم داره میگه
بازهم میگم آقایون شما 20 میلیون رای پشت سرشون بود چرا جرات نکردن اعلان کنن (حتی دوران انتخابات) 20 میلیون رای ملتو به سخره گرفتنو و کاری نکردن
احمدی نژاد گفت ثروت خانوادشونو بیان اعلام کنن این احمدی نژاد و اطرافیانشو هم اعلام میکنه
چرا از کاندیداهاتون نمی خواید این کارو بکنه ؟ چرا جرات ندارن؟
الان که همچنین فرصتی تو جامعه اتفاق افتاده کمک کنین چرا خودتونو کنار می کشین خب به فرض احمدی نژاد و موسوی و دو کاندیدای دیگه اطرافیان آنها ثروتاشون فاش کردن معلوم شد کی دزدی کرده ؟ به فرض بعضی از این کاندیداها محکوم شدن ؟ طرفداراشون چرا باید ناراحت بشن مگه فامیلشونه که اینهمه تعصب دارن؟
در ضمن میان این اعلام های دزدی دزدای دیگه هم پاشون میاد وسط!
تعصب نباید چشم مارو به واقعیت ببنده! از این فرصت طلایی استفاده کنید دوستان
خوب بیان اسناد مربوط به احمدی نژاد رو فاش کنن اسناد مربوط به خودشون رو هم فاش کنن بزنن به دیوار، مردم خودشون قاضین
این آقایون از احمدی نژاد می ترسن و می خوان از سر راه بردارنش
کانالهای لس آنجلسی که تا دیروز طبل و دهل می زدنو می گفتن ما سیاسی نیستیم آشکارا اومدن حمایت می کنن؟ خب از این آقایون بپرسید که هزینه چند میلیونی رفتن شما رو ایرو کی فراهم میکنه ؟ تبلیغات؟ کانالای سیاسی که تبلیغاتم می کنن از مردم هم پول می خوان نمی تونن خرج این ماهواره ها رو بدن!
میگن احمدی نژاد سیب زمین و پول پخش می کنه خب سوال کنن از کجا آورده که پخش میکنه
دیشب هم گفت کروبی 20 میلیارد برای اس ام اس پول می خواست بده اینهمه پولو از کجا آورده با 20 میلیون دلار می دونید چه کارایی میشه کرد
از موسوی بپرسید هزینه انتخاباتو از کجا میاره
از رضایی بپرسید در مورد جنگ 8 ساله بپرسید چرا زمانی که ایشان فرمانده بودند اینهمه تلفات و جانباز دادیم. در مورد پسرشون و افشاگریهاش در مورد پدرش و دیگر سران بپرسید
تو انتخابات آمریکا دیدید که هر کاندیدایی که بهش کمک می شد به طور دقیق می نوشت که حتی یک سنت پول از کجا میاد اگه اینکارو نمی کرد پدرشو همین طرفداراش در میاوردن

تو انگلیس یکی از نماینده ها 100 پوند پول از پول مردمو خورده دولت در حال نابودیه!!
دولتشون خوبه؟ نه آقا مردماشون درست فکر می کنن! دولتشونو ول کنن میشه عین دولتهای ما
حالا چون از احمدی نژاد بدمون میاد این یکی حرفاش قشنگه به این رای بدیم 4 سال ببنیم چی کار میکنه که نشد کار؟ 4 سال از عمر من و شما و ملت هزینه میشه !از شون بخواید بگن سوابقشونو توضیح بدن

danesh
06-07-2009, 05:46 PM
خیلی عذر می خوام که اینو میگم این حرف شامل خود من هم میشه:
ملتی که خوب سواری بده ، سوارش می شنو ازش پیاده نمی شن یک چندگاهی هم میزن سرشو که خوبتر سواری بده
هر انتخاباتی که میشه! یه گروه میشه سرباز اینیکی یه گروه میشه سرباز اون یکی میفتن به جون هم
آخر هم یکی شون در میاد ملت فقط زحمت کشیدن که در بیاد. وعده ها یدفعه فراموش میشه
به جای اینکه رئیس جمهور خدمتگزار باشه مردم میشن خدمتگزار آقایون

alisosho
06-07-2009, 05:49 PM
خوب توي اين ميونه شما سرباز كدوم رنگيد؟

مرتضی
06-07-2009, 05:51 PM
دانش عزیز
نمی دانم عرضم را قبول دارید یا نه (یا کلا خواندید یا نه)، اما این روش در بحث یکی از آنهایی است که به نتیجه رسیدنش محال است. قبلا هم توضیح دادم و از شما خواهش کردم برای یک موضوع، مثلا فرض کنید "مفاسد اقتصادی" یا "ایرادات اصلاح طلبی" یا ده ها چیز دیگری که هر جا که رسیدید یکجا شلیک می کنید، روی همان تاپیک جواب بدهید، یا اگر نیست تاپیک جدید باز کنید. بله مشخصا شما تعصبی به کاندیدای خاصی ندارید. لطف کنید کاری کنید اگر یک وقت یک بنده خدایی خواست خلاف فرمایش شما که نه، مطلبی در همان مورد بگوید، مجال داشته باشد. خواهش دیگری هم دارم که لطف کنید این دسته بندی "ما" و "شما" را کنار بگذارید. اینجا روی یک موضوع ممکن است دو نفر موافق باشند، روی موضوعی دیگر مخالف. هیچ دلیلی هم نیست که حتما یکی دیگری را روشنگری یا روانشناسی کند؛ صرفا نظرها مختلف است. با این روش خدای نکرده ممکن است به این توهم بیفتیم که ما زیر بیرق علی هستیم و الباقی لشکر معاویه.
برای این که تکرار مکررات نشود عرض می کنم، اگر دنبال بحث هستید و نتیجه گیری، لطفا این چند نکته را لحاظ بفرمایید که قبلا هم دوستان اشاره کرده اند. یا این که ما آمده ایم فریاد بکشیم و گوش فلک کر کنیم. شما به جای خواننده این آخرین پستتان، به کدام این دوجین مسئله جواب باید داد که یکجا فرمودید؟ خدای نکرده فرض را که بر این نگرفته اید جوابی بر اینها نیست. این موضوعات در چند جای دیگر از این سایت هم هست که شاید ندیده باشید. کمال امتنان از این که خواندید تا اینجای عرایضم را، و امیدوارم دریغ نفرمایید از تصحیح اشتباهات بنده.

عادل
06-07-2009, 06:02 PM
جناب دانش:
بنظر میاد شما پاسخ سوالهایی که در پستهای دیگر از خود شما میشود را نمیدهید و صرفا صحبتهای خود را کپی پیست میکنید.
من برای جلوگیری از تکرار پاسخگویی به سوالات شما که در پستهای قبلی ارایه کردم و همچنین پاسخهای نگرفته از سوالات خودم، صرفا از شما مبپرسم آیا شما اعتقاد دارید که رییس جمهور باید به مردم دروغ بگوید یا نگوید؟ اگر اعتقاد دارید که نباید درواغ بگوید پس باید ببینید آقای احمدی نژاد در این مدت چقدر در گفتار و کردار صداقت داشته و آیا با این حساب برای ریاست مجدد جمهوری صلاحیت دارند یا خیر.
در مورد منابع مالی تبلیغات کاندیداها، کدام کاندیدا از جیب مبارک خرج میکنند؟ هیچکدام. مگر آقای احمدی نژاد سفر انتخاباتی نمیرود، مگر پوسترهای قد و نیم قد از ایشان در سطح کشور پخش نشده است؟ خوب ایشان نیز هزینهای انتخاباتی خودشان را اعلام کنند. البته هزینههایی که دوستانشان پرداخت میکنند!

در مورد اعلام ثروت کاندیداها من هم موافقم اگرچه صرفا میزان ثروت ملاک نیست و باید مشخص شود که چگونه آنرا کسب کرده اند. اما پیشنهاد میکنم علاوه بر میزان ثروت کاندیداها دو موضوع دیگر نیز توسط کاندیداها اعلام شود: 1- نحوه کسب آخرین مدارک تحصیلی دانشگاهی و کیفیت اون 2- میزان صداقت و راستگویی کاندیداها

danesh
06-07-2009, 06:37 PM
دوست عزیز من جواب تعصبی بودن خودمو گفتم این حرفای شما فقط فرار ار واقعیتهاست
مگه تاپیک آقازاده هایی ار جنس مردم نیست؟
خب این مطالب منهم در مورد آقازداه و عوامل ایجاد کننده آقازاده هاست.
حالا چون شما از این مطلب خوشتون نمیاد تعصبی برخورد می کنید که نشد هرکسی این مطلبو می تونه بخونه خوش بیاد یا نیاد هم فرقی نمیکنه
چرا از واقعیتها فرار می کنید

من گفتم همه کاندیداها نه فقط کاندیداهای شما
این آقا که داره اعلام میکنه بیاید بررسی کنید

شما به صورت زیرکانه بحث رو عوض می کنید همین الان اعلام می کنم من هیچ تعصبی به هیچ کاندیدایی ندارم.
دروغ گفته ! خب پنهان نیست تو همه جا دارید می گید حالا با گفتن یا نگفتن من فرقی به حال مردم نمی کنه
من مطلبمو در بالا نوشتم شما که اصلاحاتی هستید چرا اینکارو نمی کنید
تنها کسی میتونه تعصبی رفتار کنه که ذینفع باشه

در فهم و شعور ملت ایران هیچ شکی نیست و من به ایرانی بودن خودم افتخار می کنم
ولی ایجاد هیجان در ملت که به فلانی رای بدید درست نیست به عنوان یک ایرانی پاسخ اصولی از کاندیداهای شما در مورد مطلبمو می خوام
من اصلاً نمی گم برید به احمدی نژاد رای بدید یا ندید مردم ایران احتیاجی به توصیه من و امثال من ندارند به کاندیداهای دیگر هم توهین نمی کنم که نظر مردمو در مورد اونها عوض کنم
در مورد هاله نور و اینا من نظرمو گفتم
بابا شما اصلاحاتی هستید چرا جواب ملتو در مورد شبهات نمیدید چرا از کاندیداها نمی خواید اینکارو بکنن؟

مرتضی
06-07-2009, 06:41 PM
... چرا در مورد پول نفت از کاندیداهاتون سوال نمی کنید
چرا سهم نفت به استان نفت خیز تعلق نمی گیره؟
چرا هنوز چنین اقتصادی داره حالا احمدی نژاد 4 سال بقیه اون دوران که این آقایان بودند چرا پیشرفت اقتصادی در جامعه اتفاق نیفتاده 16 سال رفسنجانی و خاتمی و بعضی از آقایون هم مشاورشان وضعیت معلمان ، بازنشستگان و کارمندان خوب شد یا وضعیت دوستان و اطرافیان این آقایان؟،
این آقایون که افراد تازه وارد نیستند سوابق کاری تو سیاست دارند چرا از اون دوران ازشون توضیح نمی خواید؟
چرا در مورد اعدامهای دسته جمعی توضیح نمی دن و چرا محکوم نمی کنن
چرا توضیح نمی دن ستاره کردن دانشجوها را خودشون آغاز کردن حالا می خوان بردارن ( خب چرا اون موقع اصلاً آغاز کردن)
می پرسن قتلهای زنجیره ای میگید این اصول گراها نفوذ داشتند
میگم 18 تیر می گید اصولگراها،
میگم بسته شدن روزنامه میگید اصولگراها؟
پس این رئیس جمهور به چه دردی میخورد مشاور این آقا پس چیکاره بود؟
رئیس مجلس چی کاره بود؟ مصلحت نظام چی کاره بود؟
توانایی کارکردن نداشتند 20 میلیون حامی پشت سرشون بود میومدند اعلام می کردند جرات نکردند حتی بگن و استعفا کنن ؟
یعنی چه نظر ندارم باید نظر داشته باشید باید بخواید جوابگو باشه مگه نمی گید دنبال اصلاح کردنه بیان صالح بودن خودشونو و اطرافیانشونو نشون بدن
دیشب کروبی می پرسن برنامه اقتصادت چیه؟ میره هاله نور
آره هاله نور احمدی نژاد گفته و نباید میگفته ضررش به خودش برگشته و خودش مضحکه شده ( من هیچ تعصبی به احمدی نژاد ندارم)
پس آقای کروبی که ادعای ایران برای همه اقوامو داره! چرا نمیگه تو مهمانی مدعی اصلاحات در مورد دو قوم ایرونی جوک میگن و کرکر می خندند! این توهین به دوقومه! نه بخود فرد ! باعث تفرقه ایرانیاست!آره آدم معمولی این جوکا رو می گفت میگفتیم سرش نمیشه ؟ این آقای مدعی گفتگو تمدنها چرا این جوکو میگه؟
از رضایی بپرسید در مورد جنگ 8 ساله بپرسید چرا زمانی که ایشان فرمانده بودند اینهمه تلفات و جانباز دادیم.
حالا چون از احمدی نژاد بدمون میاد این یکی حرفاش قشنگه به این رای بدیم 4 سال ببنیم چی کار میکنه که نشد کار؟ 4 سال از عمر من و شما و ملت هزینه میشه !از شون بخواید بگن سوابقشونو توضیح بدن

درس فرمودید، شما به کاندیدای خاصی تعصب ندارید. من قسمتهایی از اون مطلب شما رو که مدنظرم بود نقل می کنم. شما مطالبی هم در مورد این تاپیک گفتید، اما از یک نفر از اطرافیانتون اگر اونجا کسی هست بپرسید که نگاهی به این نوشته های شما بکنه و بگه تا چه حد به تاپیک "آقازاده ها" ارتباط داره.

اگر فکر می کنید که من از خوندن مطالبی که می نویسید ناراحت میشم، کاملا حق دارید چون الان با انزجار دارم می نویسم، به نظرم ملتفت عرضم نیستید. دوباره می نویسم فقط برای این که سعی کرده باشم مطلبی رو که از اول خواستم بگم دوباره و چندباره بگم. اگر فکر می کنید ناراحتی من از اینه که شما روی کاندیدای خاصی تعصب دارید یا ندارید، اشتباه می کنید. ناراحتی من و شاید چند تای دیگه از خواننده ها از طرز بیان مطالب هست. در بخشی از اعتقادات شما بین اکثریت اعضای اینجا اتفاق نظر هست، مجال بحث روی اختلاف و شباهت رو خودتون از بقیه سلب کردید. ای کاش می شد یک مطلب رو به یک موضوع اختصاص می دادید. البته شما روی کاندیدای خاصی تعصب ندارید اما ای کاش جواب هر انتقادی که از ایشون میشه رو در جای خودش می فرمودید یا انتقاداتتون رو از بقیه به جا مطرح می کردید.

danesh
06-07-2009, 06:53 PM
تائید من تا عدم تائید من در مورد موضوعی ( که دارم تائید و یا عدم تائید می کنم) فرقی به حال ملت نمی کنه این پاسخگویی کاندیداهای شما به اتهاماته که برای مردم اهمیت داره چون میگن صافن و اصلاح طلب و می خوان مملکتو دستشون بگیرن
این حرفای کاندیداهای محترم دیگه که فلانی دروغ میگه خودش اینکارست و اینا مثل این میمونه که طرف تو دادگاهه ازش میپرسن آقا پرونده هات رو کن ببینیم بی گناهی یا گناهکاری برمیگرده میگه اونم گناهکاره
خوب صاف بودن خودتو اثبات کن خود اونم تو دادگاه نشسته داره اعلام میکنه آقا به پروندم رسیدگی کنید
من از کاندیداهای شما جوابای مطلب قبلیمو می خوام
اگه جواب دادن و صاف بودن چاکرشونم هستیم ولی اگه جواب ندن پس اتهاما درسته و نمی تونن ادعای اصلاحات بکنن
خواهش میکنم دوباره نگید احمدی نزاد هم بیاد اینکارو بکنه چون خود اون داوطلبانه داره میگه

شمشیری
06-07-2009, 06:54 PM
شما به صورت زیرکانه بحث رو عوض می کنید همین الان اعلام می کنم من هیچ تعصبی به هیچ کاندیدایی ندارم.

برادر گرامی شوخی میفرمایید؟ از علائم و دلایل تعصبات جنابعالی همی بس که عکس کاندیدای خود را هم ضمیمۀ تمام پستها میکنید. نفرمایید.

danesh
06-07-2009, 07:46 PM
تنفر داشته باشید یا نداشته باشید هر کسی یه نظری داره دوست عزیز. من که شما رو ندیدم و نمی شناسم و فقط در اینجا اونم در یه محیط مجازی آشنا شدم از شما هم هیچ تنفری ندارم. ما که نمی تونیم تو یه دنیای مجازی حرف هم تحمل کنیم تو دنیای واقعی چه کاری خواهیم کرد؟
اصول بحثم همینه اگه قرار باشه من از حرفای شما ناراحت بشم بیام با شما دعوا کنم که نمیشه
دور و بر من کسی نیست نمی دونم شاید شما دارید تجمعی کار می کنید!
اصول دمکراسی هم که شماها بیشتر از من سنگ اونو به سینه میزنید حکم می کنه که اقلیتم بتونن صحبت کنن حالا اکثریت یه نظری داره منم یه نظری (نظر هر دو گروه محترمه) دوست اصلاحاتی من
از من چند تا سوال پرسیدن جواب اونا رو همونجا دادم
شما در مورد حرفای من اظهار نظرمی کونید منهم کردم :نقل قول از دوست عزیزم "(بنده نظری راجع به مفسد بودن یا نبودن ایشان ندارم)" در مورد این حرف نظر دادم
اگر اظهار نظر خلاف نظر شما ایجاد تنفر می کنه چشم دوست گرامی من حرفی نمیزنم هر جا هم شما نظر دادید تایید می کنم
یکدفعه هم شما جواب سوالات منو از کاندیداهای محترمتون بخواید
اینجا من و یا شما یا احمدی نژاد و یا دیگر کاندیداها مهم نیست اینجا آینده ایران مهمه

مرتضی
06-07-2009, 08:20 PM
به حکم ادب بیشتر از این جواب نمی دم، از شما دوستانه خواستم در هر مطلب به یک موضوع بپردازید، شما همان حرفها را می زنید. کسی نگفت حرف نزنید، عرض شد به ده ها موضوع یکجا نپردازید و برای موضوعات مجزا در تاپیک مربوطه اظهار نظر کنید. ان شاءالله در این آخرین جواب من رفع ابهام شده باشد.
مثلا چه خوب می شد به انتقاداتی که در جاهای دیگر از رئیس جمهور شده اظهار نظر می کردید، مثلا اینجا (http://www.iranamerica.com/forum/showthread.php?t=7402) و اینجا (http://www.iranamerica.com/forum/showthread.php?t=7415) و اینجا (http://www.iranamerica.com/forum/showthread.php?t=7382) و جاهای دیگر که اگر گشتی در فروم ها بزنید می بینید. عرض من این بود که به جای مطرح کردن همه انتقادات یا جانبداریها از شخص یا اشخاصی در یک پست، به هر یک در جای خود می پرداختید.
ممنون.

danesh
06-07-2009, 09:05 PM
دوست عزیز هنوز مثل اینکه اعصابتون خرابه "حکم ادب ؟"
بازم میگم من جدالی با شما ندارم
آقا شما چرا به صراحتاً این سوالات منو جواب نمیدید شما نمیگید کاندیداهای شما بهتره در بیاد . خب به خاطر کشورت و مردمت جواب سوالات منو از کاندیدات درخواست کن بحث به کرسی نشوندن نظر نیست.
آقا خیلی دوست دارید که بگیم احمدی نژاد دروغ گفته و فساد تو کابینه و اطرافیونش هست و ....
آقا چشم قبول کردیم همه حرفای شما درست .
آقا مشکل عکسه ، عکس خودتونو بدید میزنم اونجا
خب به این سوالات من ایرونی هم جواب بدید کاندیداهای شما مسایل بالا رو چرا جواب نمیدن چرا؟ چرا ازشون نمی خواید جواب بدن؟
لطفاً همین بخشو به من جواب بدین خواهشمند
امیدوارم دوباره پاسخ تکرار ندید

مرتضی
06-07-2009, 09:26 PM
من هم با شما جدالی ندارم، اصلا بحث این نیست. خواهشم از شما این بود: مثلا همین که فرمودید، "کاندیداهای شما مسایل بالا رو چرا جواب نمیدن چرا؟ چرا ازشون نمی خواید جواب بدن؟" و یا خیلی از انتقادات دیگری که اینجا فرمودید، انتقادات بجایی است، هر کدوم از این انتقادات رو، به عنوان یک موضوع جدید در بخشی مرتبط، مثلا "تحلیل سیاسی" پست کنید، بقیه دوستان اگر نظری داشتند جواب بدهند. من که کسی نیستم اما اگر در هر مورد چیزی به ذهنم برسد و قابل عرض باشد پست خواهم کرد. من غیر از این واقعا چیزی در این همه جوابم در این تاپیک نگفتم.
همه اینهایی که عرض کردم کوچکترین ارتباطی به این که من و شما طرفدار کدام کاندیدا یا جناح هستیم ندارد. این که حرف مرا در موردی قبول کردید نظر لطفتان است و یا اگر انتقادی از فرد مورد نظرتان را پذیرفتید نشانه انتقادپذیری و واقع بینی شما است.
ممنون.